Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gizli Müşteri Genel Başvuru

Türkiye
  • 19.08.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Prosis Danışmanlık olarak ana odak çalışmalarımızdan biri olan Müşteri İlişkileri Yönetimi kapsamında çok çeşitli alanlarda Gizli Müşteri Projeleri yürütmekteyiz.

Gizli Müşteri olmak tam zamanlı bir iş olanağı değildir.Tam zamanlı bir işe sahip olan ya da olmayan herkes proje niteliğine göre değerlendirilebilinir.

Projenin yapısına göre değişmek ile birlikte genelde tek denetimlik, müşteri olarak hizmet ya da ürün aldığınız her alanda Gizli Müşteri olarak görev yapmanız yürütmekte olduğumuz projeler dahilinde mümkündür.

Aranan Nitelikler

Gözlem Kabiliyeti yüksek,

Deneyim ve gözlemlerini yazılı olarak ifade etmekte kuvvetli,

Denetim projelerinde görev almaktan keyif alan,

Gizli Müşteriler aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

PROSİS DANIŞMANLIK

 Prosis Danışmanlık, dünya standartlarında insan kaynakları hizmeti sunma misyonu; kurumların ana faaliyet alanlarına odaklanabilmelerini sağlayarak maliyet düşürücü ve verim artırıcı insan kaynakları sistemi kurma ve insan kaynakları hizmeti sunma vizyonu ile çalışmaktadır.

Çözüm ortaklığı yaptığı firmalara nitelikli ve doğru insan gücüne erişim olanağı sağlar. Doğru pozisyon için doğru insanın istihdam edilmesi ve sunmuş olduğu insan kaynakları danışmanlığı ile mevcut insan gücü ve kaynakların doğru ve etkin kullanımını sağlar.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları