Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Grafik / Web Tasarım Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 1.03.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

1997 yılında kurulmuş olan şirketimiz sistem entegrasyonu, donanım, yazılım ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermiş olup küçük ve orta ölçekli çok sayıda firmaya çözümler sağlamıştır. 2008 yılından itibaren Dell’in Türkiye’deki yeniden yapılanması ile birlikte Dell@Work Partner olarak seçilmiş, donanım ürünleri tarafında sadece Dell ürünlerini tercih ederek müşterilerine çözüm sunmaya devam etmiştir.

2010 yılında Dell’in Türkiye’deki hızlı büyümesine ayak uydurarak ve tüm gereksinimleri karşılayarak Dell Certified Partner ünvanını hak etmiştir. Aynı yıl firmamız göstermiş olduğu yüksek performans sayesinde Dell Türkiye’de en iyi çözüm satışı yapan firma ünvanına layık görülmüştür. 2011 yılında firmamız müşterileri ve iş ortakları ile oluşturmuş olduğu kanal yapısının büyümesini sağlayarak çözüm odaklı satış kavramına farklı bir boyut kazandırmıştır.

2011 yılı çalışmalarının göstergesi olarak Dell’in tüm dünyada partner odaklı satış sistemine geçişinde tüm ortadoğu, Avrupa ve Asya bölgesindeki 60 ülke içerisinde ilk seçilen “Preferred Partner” olmuştur. Radius Dell tarafından en iyi satış performansı gösteren firmalara verilen “Dell Superhero” ödülünü 6 kez kazanmıştır

Aranan Nitelikler

Şirketimize ait web sitelerini intranet portali ile birlikte yeniden tasarlamak, veritabanı ilişkilerini kurup güncellemek amacı ile tam zamanlı PHP, MYSQL, .NET, MSSQL, ACCESS konusunda tecrübeli tasarım yeteneği olan programcı işe alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

JENGAL YAZILIM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
9.02.2024
BAŞVUR
KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
14.12.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RADIUS BILGISAYAR VE YAZILIM

 1997 yılında kurulmuş olan şirketimiz sistem entegrasyonu, donanım, yazılım ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermiş olup küçük ve orta ölçekli çok sayıda firmaya çözümler sağlamıştır. 2008 yılından itibaren Dell’in Türkiye’deki yeniden yapılanması ile birlikte Dell@Work Partner olarak seçilmiş, donanım ürünleri tarafında sadece Dell ürünlerini tercih ederek müşterilerine çözüm sunmaya devam etmiştir. 2010 yılında Dell’in Türkiye’deki hızlı büyümesine ayak uydurarak ve tüm gereksinimleri karşılayarak Dell Certified Partner ünvanını hak etmiştir. Aynı yıl firmamız göstermiş olduğu yüksek performans sayesinde Dell Türkiye’de en iyi çözüm satışı yapan firma ünvanına layık görülmüştür.


2011 yılında firmamız müşterileri ve iş ortakları ile oluşturmuş olduğu kanal yapısının büyümesini sağlayarak çözüm odaklı satış kavramına farklı bir boyut kazandırmıştır. 2011 yılı çalışmalarının göstergesi olarak Dell’in tüm dünyada partner odaklı satış sistemine geçişinde tüm ortadoğu, Avrupa ve Asya bölgesindeki 60 ülke içerisinde ilk seçilen “Preferred Partner” olmuştur. 2012 yılında Türkiye'de en çok Dell network ürünü satan firma ödülünü kazanmıştır.  Firmamız Dell tarafından en iyi satış performansı gösteren firmalara verilen “Dell Superhero” ödülünü 6 kez kazanmıştır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları