Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mağaza Satış Sorumlusu

Mersin(İçel)
  • 27.09.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Mersin'deki ulusal bir markanın sahibi olan firmamız bünyesinde ,enerjisi ile kurumsal zenginligimize 

fayda sağlayıp ,mağzalarımızda satış sorumlulugunu üstlenebilecek ''MAĞAZA SATIŞ SORUMLUSU'' aramaktayız .

Aranan Nitelikler

Satış konusunda deneyimli ,

25-35 yaş arasında

Ofis proğramları kullanabilen

Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

Mersin 'de ikamet eden

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

NOSSA MOBİLYA OTOMOTİV
Mersin(İçel), Adana, Adana - Seyhan, Mersin(İçel) - Yenişehir
12.02.2024
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Mersin(İçel) - Toroslar
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel) - Mezitli
Bugün
Mersin(İçel) - Yenişehir
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Rapsodi Home Furniture - Özkök Ev Eşyaları

-Rapsodi 1994 yılında Konya da üretime başlamış olup şu an 30.000 m2 kapalı alan, 450 çalışanı, 60 satış mağazası ile hizmet vermektedir.

-Rapsodi araştırma ve geliştirmeye göstermiş olduğu özen gelişen üretim teknolojisi ile dünyadaki lider ülkelerin beğenisini kazanmıştır.Başta Avrupa birliği ülkelerinden

-İngiltere,Almanya,İsviçre,Yunanistan,Cezayir, Libya, Kıbrıs, Azerbaycan, Kuzey ırak ve Türkmenistan gibi ülkelere ürün göndermektedir.

-Rapsodi olarak mobilyada kaliteyi ucuza almanın mutluluğunu siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktan gurur duymaktayız.

KALİTE POLİTİKAMIZ

-Koltuk gruplarımızda günümüz trendine uygun çizgi ve tasarımlara öncülük eden ürünlerimizin iskelet kısmında çelik konstrüksiyon kullanılmaktadır buda ürünümüzün uzun yıllar kullanım sağlamaktadır.

-32 Dns yüksek yoğunlukta sünger kullanılmakta olup ‘ S ’ zigzag çelik yaylarla güçlendirilerek uzun yıllar kullanımının oluşturacağı deformasyondan uzak kalarak ilk günkü görünümünü korumaktadır.

-Günümüzün güncel ve moda renklerinin yer aldığı 250 yi aşkın kumaş renk ve doku yapısıyla hayalinizdeki renk ve seçim özgürlüğünü sağlamaktayız. Size özgün tasarım fırsatı sunmuş olup kişiye özel üretim yapan alanında uzman bir kuruluştur.

-Panel grubu ürünlerimizde gündemi belirleyen şık, modern ve sürekli yeniliğe açık modeller tasarlayıp son teknoloji CNC makine üretim hatlarıyla siz müşterilerimizin ismine özel üretim yapmaktayız.

-Tasarımlarımızda kullandığımız materyaller doğal ahşap görüntüsü ile yonga lam da birleşip gerçek doku hissi vermektedir. Hareketli panel gruplarımızda gazlı menteşe fren sistemi ile stoplu ray sistemi ve iç aydınlatmalarda led ve spot kullanılmaktadır.

-Rapsodi mobilya sektöründe yurt içi ve yurt dışında kalite ve doğru üretim politikası ile müşteri ilişkilerine önem vererek istek ve beklentilerinizi karşılamak ve satış sonrası hizmetleri ile siz müşterilerimizin memnuniyetini kendisine ilke edinmiştir.

MİSYONUMUZ

  • Müşterilerimizin istek ve hayallerini gerçeğe dönüştürüp en üst düzeyde kaliteli yaşam konforunu sağlamaktır.

VİZYONUMUZ

  • Mobilyada kaliteyi ucuza almanın mutluluğunu siz değerli müşterilerimiz ile paylaşıp, dünya mobilya sektöründe lider bir marka olmak.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları