Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı (Ankara)

Ankara
  • 9.10.2012
  • 200 - 500

İş Tanımı

1973’de ABD’de kurulan Realty World, marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lik yatırımla yılda % 30 büyüyen ABD’nin yükselen emlak pazarlama devidir.

Profesyonel ve kaliteli gayrimenkul hizmetleri ile sektöre ismini kısa sürede yerleştiren “Emlak Dünyasının Güvenilir Markası” Realty World Türkiye, ulusal çapta etkili reklam ve tanıtımlarla bölgenizdeki müşterileri ofisinize çekmektedir.

Kendi işini kurarak yüksek gelir elde etmek isteyen girişimci ruhların adresi Realty World Başkent Gayrimenkul, Kızılay Atatürk Bulvarı’ndaki ofisiyle Ankara gayrimenkul sektöründe yerini almıştır. Hem emlak almak, hem de satmak isteyen müşterilerine; profesyonel, kaliteli ve güvenilir hizmet vererek, Ankara pazarında lider ve en büyük Emlak Pazarlama kuruluşu olmayı hedeflemektedir.
Şimdi, şirketimiz hızla büyümeye ve de hiç olmadığı kadar iyi kariyer olanakları ile Girişimci İnsanları bünyesine katmaya devam etmektedir.
Kişisel hedefleriniz arasında ve kariyer planlamanızda; basari, yüksek gelir ve prestij kazanmak yer alıyorsa bize katılmaya ne dersiniz? İddia ediyoruz hayatınız değişecek!
Size uluslararası standartlarda, Türkiye pazarına uygun mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri Boğaziçi Üniversitesi ile birlikte hazırlanan sertifika programlarıyla verilecektir.

Kızılay-Kolej-Maltepe-Anıttepe-Bahçelievler-Emek, Kavaklıdere-Esat-Ayrancı- Çankaya-Dikmen-Çukurambar-Ulus-ve Eryaman bölgelerinde faaliyet gösteren REALTY WORLD BAŞKENT GAYRİMENKUL'DE aşağıdaki özelliklerde çalışacak gayrimenkul danışmanları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Tercihen lise ve üniversite mezunu,
* Girişimci ruhlu,
* Proaktif,
* İnsan ilişkilerinde başarılı,
* Yüksek kazanç hedefleyen, sabit maaş yerine yüksek primle çalışmak isteyen,
* Yüksek özgüven sahibi,
* Dış görünüşüne özen gösteren,
* Yüksek kazanç hedefleyen,
* Satış konusunda deneyimli,
* İkna kabiliyeti yüksek,
* Ekip çalışmasına yatkın, pratik düşünebilen
* Bay- Bayan
Takım Arkadaşları Arıyoruz...

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker Center
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Coldwell Banker Loft
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
Türkiye
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

REALTY WORLD GAYRİMENKUL HİZMETLERİ A.Ş

-1973 yılında ABD’de kurulan Realty World; marka bilinirliği için yaptığı 1.5 milyar USD’lık yatırım ve yılda %30 büyüme ile Amerika’nın en hızlı yükselen emlak devidir. 2005 yılında faaliyetlerini Türkiye’ye taşıyan Realty World, ilk yılında gösterdiği büyüme ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen emlak markası olmuştur.

-Realty World Türkiye, bu başarısını Realty World ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke ödüllerini alarak sürdürmüş ve Türkiye genelinde 170' i aşkın ofise ulaşmıştır. Realty World Türkiye KKTC’den sonra Bulgaristan ve Yunanistan’ın master franchise haklarını da alarak Balkanlar’daki büyümesini hızla sürdürmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları