Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim Elemanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 18.07.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

REGAL ALÜMİNYUM
2000 yılında başladığımız küpeşte aksesuarları üretimimizi yaklaşık 10 yılda Türkiye’nin en kaliteli ürün üreten firmalardan biri haline getirebilmek için önceliğimizi kaliteye ayırdık. Politikamızdaki kararlılığımız bu süreç içerisinde bizleri hak ettiğimiz seviyeye getirdi.
Gerek kalitemiz, gerekse ürün çeşitliliğine verdiğimiz önem,bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özellik haline getirdi.Bugün tasarım departmanımızın hızı ile tasarımları sadece bize ait ürünlerin yanı sıra piyasadaki oturmuş tasarımları uygun Pazar fiyatları ve mümkün olan en kısa sürede müşterilerimize sunmaya ve sizlerin katkısıyla da size daha iyi hizmet vermek için aynı heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. 

Sadece alüminyum küpeşte aksesuarları ile sınırlı kalmayarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını doğru bir şekilde tespit edip, piyasa koşullarına uygun her türlü profil, kompozit panel,ham pleksi , yarı mamul veya mamul ürünler ve ihtiyaç duyulabilecek diğer malzemeleri de temin edebiliyor olmamız bizleri rakiplerimizden üstün kılmaktadır.

Yeni teknolojilere verdiğimiz önemle, makine parkımızı bugün 30 dan fazla CNC tezgaha çıkararak üretim yapmaktayız . Firmamız dünya üzerinde 60 Ülkeye ve yurt içine satış yapmaktadır. İmalat Bölümünde 
istihdam edilicek konusunda deneyimli bireylere ihtiyaç duymaktayız.

Aranan Nitelikler

 

  • Cnc Torna , Cnc Yatay ve Dik işleme merkezi hakkında bilgi sahibi
  • Anadolu yakasında ( tercihen Ümraniye , Sancaktepe , Sarıgazi , Sultanbeyli , Samandıra , Ferhatpaşa , Ihlamurkuyu , Çakmak v.b. Çevresinde ) ikamet eden
  • Usta ve Kalfalar
  • Tercihinde en az 3 yıl tecrübe

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

REGAL ALÜMİNYUM KÜPEŞTE AKS.