Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Uzmanı

Mersin(İçel), İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Adana
  • 21.09.2015
  • 1000+

İş Tanımı

RMA Yatırım Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (“RMA Plastik”), 1998 yılında Mersin Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. RMA Plastik bir plastik işleme yöntemi olan rotasyon kalıplama (rotational moulding) teknolojisi kullanarak polietilen (PE) malzemeden plastik ürünler üretmektedir. Özellikle gıda, kimya, otomotiv, oyun grubu, tarım, plastik ve tekstil sektörlerine yönelik olarak çalışan RMA Plastik, 100 litreden başlayarak 40000 litreye kadar farklı hacim, boyut ve renklerde polietilen ürünler üretmektedir.RMA Plastik’in ürün portföyü arasında su ve asit tankları, gıda (zeytinyağı, meyve suyu, şalgam, süt, turşu vs) stoklama ve taşıma depoları, salamura tankları, zirai ilaçlama tankları, septik tanklar, lateks tutkal tankları, karıştırıcılı ,mikserli ve ısıtmalı tanklar, AdBlue tankları, diesel tankları, kamyon ve tır çamurlukları,  araç üstü taşıma tankları, paletler, çöp kovaları, geri dönüşüm kutuları,  yol ve su bariyerleri, benzin istasyonları için sumplar, mazot depoları, buzağı kulübeleri, IBC tanklar, deniz dubaları, oyun grupları, asit havuzları, glikoz ve früktoz depoları, tekstil arabaları, boyahane arabaları, halat boyama kovaları, kops kutuları, faraşlar, serpantinli depolar, bunkerler, tekne ve kanolar, ilk yardım sedyesi,  dekoratif ürünler (oturma grupları ile ışıklı saksılar) gibi ürünler bulunmaktadır.

 

 

    İş tanımı:

 

  • Kendisine bağlı bölgede satış hedeflerini gerçekleştirmek üzere uygun stratejileri oluşturmak,
  • Sorumlu olduğu müşterilerin yönetilmesi ve şirket vizyonuna paralel olarak iş geliştirmek
  • Cari hesap takibi yapmak, tahsilat ve raporlama yapmak
  • Belirlenen hedefler doğrultusunda mevcut ve potansiyel müşterilerin satış hacminin arttırılmasından sorumlu olmak
  • Hedef odaklı çalışarak dönemsel olarak sektörel bazlı iş planları hazırlamak ve uygulamak

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Yapı Market, Nalbur, İnşaat Malzemeleri,Tekstil, Kimya, Gıda, Tarım sektörlerinde portföyü olan,
  • Satış konusunda en az 3 yıl deneyimli,
  • İnsan ilişkileri, ikna kabiliyeti ve koordinasyon yetkinlikleri yüksek, çözüm odaklı,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Ms office uygulamalarına hakim ,
  • Seyahat engeli olmayan ve aktif araç kullanabilen
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RMA Plastik

 RMA Yatırım Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (“RMA Plastik”), 1998 yılında Mersin Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulmuştur. RMA Plastik bir plastik işleme yöntemi olan rotasyon kalıplama (rotational moulding) teknolojisi kullanarak polietilen (PE) malzemeden plastik ürünler üretmektedir.

Özellikle gıda, kimya, otomotiv, tarım, plastik ve tekstil sektörlerine yönelik olarak çalışan RMA Plastik, 100 litreden başlayarak 40000 litreye kadar farklı hacim, boyut, şekil ve renklerde polietilen ürünler üretmektedir.

RMA Plastik’in ürün portföyü arasında su ve asit tankları, gıda (zeytinyağı, meyve suyu, şalgam, süt, turşu vs) saklama ve taşıma depoları, salamura tanklar, zirai ilaçlama tankları, fosseptik tanklar, lateks tutkal tankları, kamyon ve tır çamurlukları, paletler, çöp kovaları, geri dönüşüm kutuları, karıştırıcılı ve mikserli depolar, yol ve su bariyerleri, benzin istasyonları için sumplar, mazot depoları, buzağı kulübeleri, IBC tanklar, deniz dubaları, oyun grupları, asit havuzları, glikoz ve früktoz depoları, tekstil arabaları, boyahane arabaları, halat boyama kovaları, kops kutuları, faraşlar, serpantinli depolar, bunkerler, tekne ve kanolar, ilk yardım sedyesi, dekoratif ürünler (oturma grupları ile ışıklı saksılar) gibi ürünler bulunmaktadır.

Rotasyon kalıpları yönteminin diğer plastik işleme yöntemleri olan enjeksiyon ve şişirmeden avantajı kalıpların çok kısa bir sürede yapılabilmesi ve maliyetlerinin düşük olmasıdır. Bünyesinde bulunan kalıp atölyesi ve makine parkuru sayesinde, RMA Plastik, müşterilerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kolay ve hızlıca kalıp üretimi yaparak yeni ürünler tasarlayabilmektedir. RMA Plastik ayrıca müşterilerin talebi doğrultusunda ürünlerine dilenilen şekilde metal konstrüksiyon da yapmaktadır.

Üretim kapasitesini arttırmak ve müşterilerin ihtiyaçlarını çok daha hızlı cevaplamak amacıyla RMA Plastik, 2012 yılında İstanbul Beylikdüzü’ndeki ikinci üretim tesisini faaliyete geçirmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları