Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış - Servis Müdürü

Manisa
  • 27.01.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Grubumuzun temeli, 1947 yılında Hacı İrfan Mersin tarafından Denizli’nin Sarayköy ilçesinde küçük bir ticarethanede atılmıştır.

Gurubumuz bünyesinde Türkiye’nin lider markaları yer almaktadır. Otomotiv alanında Renault, Dacia, BMC, Ford yetkili bayilikleri bulunmakta olup ayrıca ikinci el ve filo kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Otogaz bayiliğinde BRC Otogaz Sİstemlari ile hizmet vermekteyiz. Sigorta sektöründeki güvenilirliğimizi ise AXA Sigota, AK Sigorta ve ALLİANZ Sİgota ile pekiştirmekteyiz. Akaryakıt alanında da Shell, Total, Opet-Mogaz, Petrol Ofisi olmak üzere 4 istasyonumuz bulunmaktadır. Ayrıca yine akaryakıt alanında Shell, Total ve Petrol Ofisi firmalarının Türkiye toptan dağıtımları gerçekleştirmekte olup madeni yağda da Opet Fuchs ve Petrol Ofisi markalarının satışı yapılmaktadır. Tarım alanında, profesyonel anlamda gurubumuzun markası SADIK TARIM imzasıyla faaliyet göstermektedir. 500 dönümlük arazi ile organik meyve ve sebze üretimine başlanmış ve bu alanda da başarılı çalışmalar hedeflenmektedir.

Sadık Grubu bünyesinde bulunan Sadık Petrol, Shell, Total, Opet, Petrol Ofisi ve Mogaz markaları ile hem perakende hem de toptan akaryakıt ve madeni yağ satışında hizmet vermektedir.

Akaryakıt piyasasına 1993 yılında Elf/Total markası ile giren Sadık Grubu, 2002 yılında Shell makası, 2013 yılında Opet-Mogaz markaları ve 2013 yılında Petrol Ofisi ile perakende ve toptan akaryakıt piyasasında söz sahibi olmuştur.

Ayrıca madeni yağda da Opet Fuchs ve Petrol Ofisi markalarının satışı yapılmaktadır.

Aliağa, Antalya, Mersin, Kırıkkale, Samsun, Gebze ve Haramidere dolum tesislerini kullanarak tüm Türkiye’ye ikmal lojistiği sağlamaktadır.

Sadık Petrol, akaryakıt istasyonlarında kaliteli ve güler yüzlü hizmet ilkesini benimseyerek bayisi olduğu markalardan almış olduğu güç ve deneyim ile hizmetlerine devam etmektedir.

Sadık Petrol, toptan akaryakıt satışında 2009 yılında yapmış olduğu atılımdan sonra kazandığı büyük ivme ile Total, Shell ve Petrol Ofisi markaları ile Türkiye genelinde söz sahibi olmuştur.

 

Manisa ve Salihli’de ki FORD plazamız için şirket politikalarımız doğrultusunda; belirlenen satış ve servis hedeflerine ulaşmasını sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak, mevcut ve potansiyel satış -servis müşterilerinin sadakatini sağlayacak ve şirkete yeni müşteriler kazandırma hedefine şirketimiz ile birlikte koşacak SATIŞ MÜDÜRÜ ve SERVİS MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır.

  •                    Müşteri bağlılığı ve memnuniyetini en üst seviyede tutmak için gerekli analizleri yaparak aksiyon almak, satış ve servis personelinin bu yönde hizmet vermesini sağlamak,
  •                Müşteri ihtiyaçları ve eğilimlerini belirlemek ve bu konularda iyileştirme planları yapmak,
  •                Müşterilerle iyi ilişkiler kurarak satış ve servis de devamlılıklarını sağlamak amacıyla planlama yapmak,
  •                Kendisine bağlı çalışanların iş performanslarını  denetlemek  ve tüm ekibin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmak,
  •                Ürün takibi, stok yönetimi, hizmet kalitesi ve personel performansları ile ilgili gerekli gözlem ve raporlamaları yapmak,
  •                Firmanın hedeflerini gerçekleştirme odaklı çalışmasını sağlamak,
  •                Bölge müşteri profilini ve ihtiyaçlarını doğru analiz etmek ve hizmet standardını oluşturmak,
  •                Pazardaki yeniliklerin, değişikliklerin ve rakip aktivitelerin (günlük gelişmeler, yeni çıkan ürünler, özellikleri, fiyatları, numuneleri, şirketle ilgili fırsatları ve tehlikeleri) üst yönetime raporlamak.

Aranan Nitelikler

  •                     Servis Müdürlüğü için tercihen Makine Mühendisliği veya mühendislik fakültesi mezunu
  •                     Satış Müdürlüğü için tercihen lisans mezunu
  •                     Sektörde 10 yıl deneyim sahibi (5 yılı yöneticilik deneyimi)
  •                     Etkin yöneticilik özelliklerine sahip ve ekip yönetimi konusunda tecrübeli,
  •                     Organizasyon, planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli, analitik düşünebilen,
  •                     Disiplinli, dikkatli, insan ilişkilerinde başarılı, ikna ve temsil yeteneği olan,
  •                     Tempolu ve yoğun ilişki yönetimi gerektiren ortama uyum sağlayabilecek,
  •                     Erkek adaylarının askerlik hizmetini tamamlamış
  •                     B sınıfı sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanan,
  •                     Seyahat engeli bulunmayan
  •                     Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek. 

Özet Bilgiler

SADIK GRUBU Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

En Yeni İlanlar

İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SADIK GRUBU

Grubumuzun temeli, 1947 yılında Hacı İrfan Mersin tarafından Denizli'nin Sarayköy ilçesinde küçük bir ticarethanede atılmıştır.Şu anda ise Sadık Grubu olarak otomotiv,akaryakıt,madeniyağ,sigorta,tarım sektörlerinde hizmet vermekteyiz.Otomotiv sektöründe Renault,Dacia, ve BMC yetkili bayilikleri bulunmakta olup ayrıca ikinci el araç satış ve filo kiralama hizmetleri de sunmaktayız.Sigorta sektöründeki güvenirliğimizi ise; acenteliğini yapmış olduğumuz markalar ile pekiştirmekteyiz.Ayrıca akaryakıt sektöründe Total,Shell,Opet,Aygaz,Petrol Ofisi olmak üzere 4 istasyonda hizmet verirken aynı zamanda ilgili markaların Türkiye'de ticari toptan yakıtlar satışını gerçekleştiriyoruz.Türkiye madeni yağ alanında da Petrol Ofisi'nin distribütörlüğünü yapmaktayız.Tarım sekötüründe,profesyonel anlamda grubun markası Sadık Tarım imzasıyla faaliyet göstermekte olup 200 dönümlük arazide organik meyve ve sebze üretimi yapmaktayız.Sadık Grubu olarak Denizli,Uşak,İzmir ve İstanbul'da faaliyet göstermekteyiz ve 250 çalışanımızla her geçen gün istikrarlı olarak büyümeye devam etmekteyiz.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları