Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

TOPTAN SATIŞLAR SAHA MÜDÜRÜ

Bursa
  • 6.08.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Grubumuzun temeli, 1947 yılında Hacı İrfan Mersin tarafından Denizli’nin Sarayköy ilçesinde küçük bir ticarethanede atılmıştır.

Gurubumuz bünyesinde Türkiye’nin lider markaları yer almaktadır. Otomotiv alanında Renault, Dacia, BMC, Ford yetkili bayilikleri bulunmakta olup ayrıca ikinci el ve filo kiralama hizmetleri sunulmaktadır. Otogaz bayiliğinde BRC Otogaz Sİstemlari ile hizmet vermekteyiz. Sigorta sektöründeki güvenilirliğimizi ise AXA Sigota, AK Sigorta ve ALLİANZ Sİgota ile pekiştirmekteyiz. Akaryakıt alanında da Shell, Total, Opet-Mogaz, Petrol Ofisi olmak üzere 4 istasyonumuz bulunmaktadır. Ayrıca yine akaryakıt alanında Shell, Total ve Petrol Ofisi firmalarının Türkiye toptan dağıtımları gerçekleştirmekte olup madeni yağda da Opet Fuchs ve Petrol Ofisi markalarının satışı yapılmaktadır. Tarım alanında, profesyonel anlamda gurubumuzun markası SADIK TARIM imzasıyla faaliyet göstermektedir. 500 dönümlük arazi ile organik meyve ve sebze üretimine başlanmış ve bu alanda da başarılı çalışmalar hedeflenmektedir.

Sadık Grubu bünyesinde bulunan Sadık Petrol, Shell, Total, Opet, Petrol Ofisi ve Mogaz markaları ile hem perakende hem de toptan akaryakıt ve madeni yağ satışında hizmet vermektedir.

Akaryakıt piyasasına 1993 yılında Elf/Total markası ile giren Sadık Grubu, 2002 yılında Shell makası, 2013 yılında Opet-Mogaz markaları ve 2013 yılında Petrol Ofisi ile perakende ve toptan akaryakıt piyasasında söz sahibi olmuştur.

Ayrıca madeni yağda da Opet Fuchs ve Petrol Ofisi markalarının satışı yapılmaktadır.

Aliağa, Antalya, Mersin, Kırıkkale, Samsun, Gebze ve Haramidere dolum tesislerini kullanarak tüm Türkiye’ye ikmal lojistiği sağlamaktadır.

Sadık Petrol, akaryakıt istasyonlarında kaliteli ve güler yüzlü hizmet ilkesini benimseyerek bayisi olduğu markalardan almış olduğu güç ve deneyim ile hizmetlerine devam etmektedir.

Sadık Petrol, toptan akaryakıt satışında 2009 yılında yapmış olduğu atılımdan sonra kazandığı büyük ivme ile Total, Shell ve Petrol Ofisi markaları ile Türkiye genelinde söz sahibi olmuştur.

 

İş tanımı ve ücret

  • Toptan ( dökme ) akaryakıt tüketimi olan kitleye ulaşmak
  • Bursa Bölgesinde toptan ( dökme ) akaryakıt portföyü oluşturmak
  • Mevcut portföyünde müşterileri varsa Sadık petrol bünyesine kazandırmak
  • Bölgesindeki müşterileri ve müşteri adaylarını düzenli olarak ziyaret etmek
  • Günlük iş planını oluşturmak, aylık, haftalık satış ve ziyaret raporu hazırlamak
  • Alternatif satış çözümleri üretmek
  •        Maaş + prim sistemi uygulanmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • En az yüksek okul mezunu
  • Tercihen sektörde 2 yıllık tecrübesi bulunan, toptan satış ve ihale tecrübesi olan
  • İletişim ve  ikna kabiliyeti yüksek
  • Dinamik ve müşteri memnuniyetine önem veren
  • Hedef odaklı çalışabilen
  • Temsil yeteneği kuvvetli, diksiyonu düzgün
  • Seyahat engeli bulunmayan ve aktif araç kullanabilen
  • MS office programlarına hakim
  • Askerlik görevini tamamlamış
  • Home Office görev yapacak
  • Finans ve muhasebe bilgisine sahip

Özet Bilgiler

SADIK GRUBU Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

FORTES MÜHENDİSLİK
Bursa
17.11.2023
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, Bursa, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ
Bugün
BAŞVUR
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Bursa
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Bursa
Bugün
BAŞVUR
Bursa - Nilüfer
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Bursa
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SADIK GRUBU

Grubumuzun temeli, 1947 yılında Hacı İrfan Mersin tarafından Denizli'nin Sarayköy ilçesinde küçük bir ticarethanede atılmıştır.Şu anda ise Sadık Grubu olarak otomotiv,akaryakıt,madeniyağ,sigorta,tarım sektörlerinde hizmet vermekteyiz.Otomotiv sektöründe Renault,Dacia, ve BMC yetkili bayilikleri bulunmakta olup ayrıca ikinci el araç satış ve filo kiralama hizmetleri de sunmaktayız.Sigorta sektöründeki güvenirliğimizi ise; acenteliğini yapmış olduğumuz markalar ile pekiştirmekteyiz.Ayrıca akaryakıt sektöründe Total,Shell,Opet,Aygaz,Petrol Ofisi olmak üzere 4 istasyonda hizmet verirken aynı zamanda ilgili markaların Türkiye'de ticari toptan yakıtlar satışını gerçekleştiriyoruz.Türkiye madeni yağ alanında da Petrol Ofisi'nin distribütörlüğünü yapmaktayız.Tarım sekötüründe,profesyonel anlamda grubun markası Sadık Tarım imzasıyla faaliyet göstermekte olup 200 dönümlük arazide organik meyve ve sebze üretimi yapmaktayız.Sadık Grubu olarak Denizli,Uşak,İzmir ve İstanbul'da faaliyet göstermekteyiz ve 250 çalışanımızla her geçen gün istikrarlı olarak büyümeye devam etmekteyiz.


 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları