Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

ORACLE VERİ TABANI YÖNETİCİSİ (ORACLE DBA)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.12.2007
  • 0 - 20

İş Tanımı

Veritabanlarının günlük bakım ve kontrol işlemlerinin yapılması,
Veritabanlarının güvenlik, performans ve yedekleme çalışmalarının yapılması,
Yazılım geliştirme ekibine DBA desteğinin verilmesi,
Oracle E-Business Suite Administration işlemlerinin yapılması,
Tercihen Oracle Forms, Reports, Java ve Discoverer araçlarında tecrübeli.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği veya Matematik bölümlerinden mezun,
Tercihen OCA veya OCP sertifikası olan,
Oracle ERP (E-Business Suite) konusunda tecrübeli,
Unix bilgisi olan,
PL-SQL bilen,
İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
Anadolu yakasında ikamet eden adaylar aranmaktadır.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
ANTALYA TOPLUM KOLEJİ
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SANKO MAKİNA PAZARLAMA VE TİC. A.Ş.

SANKO MAKİNA PAZARLAMA VE TİCARET A.Ş.

Tekstil, sigortacılık, finansal kiralama, sağlık, inşaat, çimento, ambalaj, içecek, otomotiv sektörlerinde başarıyla hizmet veren Sanko Holding, iş makinaları sektöründe de Sanko Makina Pazarlama ve Tic. A.Ş. ile bu başarısını arttırarak sürdürmektedir.
Sanko Makina Pazarlama ve Tic. A.Ş. deneyimli ve uzman bir kadro ile 1999 yılının Temmuz ayında İstanbul Merkezli olarak kurulmuştur. Distribütörlüğünü yaptığı ürünleri özenle, uzun süren araştırmalar sonucunda dikkatle seçerek pazara sunan Sanko Makina dünyanın en büyük firmalarından DOOSAN marka ürünlerin distribütörlüğünü üstlenmiştir. DOOSAN Ekskavatör, Lastik Tekerlekli Yükleyici ve Forklift ürünlerinin Türkiye'ye getirilmesi ve pazarlaması ile ilgili faaliyetleri devam ettirmekte olup pazardaki yerini sağlamlaştırmayı bu kadar kısa bir döneme sığdırmayı başarmış genç ve güçlü bir kuruluştur. Sanko Makina ağırlıklı iş makinaları, bekoloder ve forklift olarak üç alanda yoğunlaşmış ve hedeflerini  belirlemiştir.
1937 yılında ilk temelleri atılan DOOSAN INFRACORE günümüzde Kore'nin en büyük makina imalatçılarından biri ve imalat sektörünün lokomotifi durumundadır. 109 yıllık tarihi ile Doosan Grubu, takım tezgahlarından turizme, reklamcılıktan meşrubata, inşaattan iş makinalarına kadar birçok sektörde başarı ile faaliyet gösteren gerek Kore ve gerekse dünya çapında çalışmaları ile lider bir kuruluştur. Yaşanan yeni yapılanma ile DOOSAN yıllık üretim kapasitesini ve ürün yelpazesini genişletmeyi hedefleyerek dünya iş makinaları sektöründeki pazar payını arttırmayı hedeflemektedir.
Sanko Makina olarak satışını yapmakta olduğu ürün yelpazesinde DOOSAN marka ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, dizel, LPG ve elektrikli forkliftler, mini yükleyici; MST marka bekoloderler, SOOSAN marka kırıcı, kaya delici, DIECI marka teleskobik forklift, ROCLA marka depo ekipmanları ve DONALDSON marka filtreler bulunmaktadır.
Sanko Makina olarak oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olmamız pek çok sektörün ürün konusundaki taleplerinin karşılanmasını gerektirmektedir. Bunun sonucunda geniş bir müşteri portföyü bulunmaktadır. Özellikle forklift satışlarına ait müşteri portföyü sektör bazında gruplanamayacak kadar geniştir. İş makinası ve forklift satışlarında inşaat, maden, hafriyat, depolama ve istifleme, üretim ve lojistik gruplarında yer alan sektörlerdeki firmalarda mevcut pek çok DOOSAN müşterisi bulunmaktadır.
Sanko Holding Ekim 2003 tarihinde Beko-Loder üreticilerinden biri olan Mastaş Tic. A.Ş' yi bünyesine katarak iş makinası sektöründe üretici konumuna gelmiştir. Sanko Makina iç piyasada MST marka bekoloderleri müşterilerine sunmakta, yerli üretim MST'nin pazar payını her yıl daha fazla arttırmayı hedeflerken dış piyasada ise başta yakın komşularımız olmak üzere tüm dünya piyasalarına ihraç etmeyi hedeflemektedir.
Sanko Makina DOOSAN forkliftleri Türkiye'nin en çok satılan forklifti ünvanıyla müşterilerine sunmaktadır. Forklift konusunda her zaman piyasada lider konumunda olan Sanko Makina başarı trendini hep yukarı doğru tutmakta kararlıdır.
Sanko, bekoloder üretimini hedefleyerek Gaziantep'te 40.000 m² kapalı alan üzerine bir fabrika kurmuştur. 2007 yılı başından itibaren MST Serisi Bekoloderleri müşterilerinin hizmetine sunmuştur. Sanko, bu fabrikada yapılan ve yapılacak olan üretimle Türkiye'yi Avrupa ve Ortadoğu'nun üretim üssü haline getirmeyi planlamaktadır.
Bir markanın müşteriye karşı güven vermesinin Satış Sonrası Hizmetleri ve II. el organizasyonunun bulunması ile gerçekleşeceğinin bilincinde olan Sanko Makina A.Ş. İstanbul Kartal 'da ki Satış ve Satış Sonrası ile yapılanan merkez binasında verdiği hizmetle bu konudaki ciddiyetini göstermektedir. Sattığı tüm ürünlerin arkasında olduğunu göstermek amacı ile Sanko Makina A.Ş II. el değerlendirmesi de yapmaktadır.
Türkiye geneline yayılmış yaygın servis ağı ile hizmet veren Sanko Makina A.Ş. yüksek yedek parça bulunabilirlik oranı ile müşterisine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet ulaştırmaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları