Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

HUMAN RESOURCES SENİOR SPECİALİST

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 15.02.2011
  • 0 - 20

İş Tanımı

The Human Resources Senior Specialist will be responsible for all or part of these areas.

•Maintains the work structure by updating job requirements and job descriptions for all position;
•Provide day to day guidance to line management (coaching, counseling, career development, disciplinary actions). Advise managers on the appropriate resolution of performance and employee relations issues. mployee orientation, development, and training;
•Establish Human Resources plans and programs to meet short and long term business needs;
•Provide leadership to ensure effective HR design, administration and customer support in the areas of recruitment, talent management, training and development, compensation, benefits, employee relations, safety, environmental, affirmative action, and organizational development;
•Administer performance management and succession planning;
•Maintains human resource staff job results by counseling and disciplining employees; planning, monitoring, and appraising job results;
•Maintains management guidelines by preparing, updating, and recommending human resource policies and procedures.

Aranan Nitelikler

•University graduate (Industrial Engineering, Sociology or Psychology;
•Minimum 5 years of experience in manufacturing branch knowledge of Labor Law applications,experience in HR functions;
•Excellent interpersonal and coaching skills Excellent organizational skills;
•Excellent coordination, problem solving, dealing and analytical thinking capability;
•Recruitment, Performance Evaluation, Training, Learning and Development;
•Good command of both written and spoken English;
•Proficiency in MS Office applications.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
Altur Turizm Servis ve Tic. Ltd. Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SERTEX

FLOKSER GROUP
1982 yılında İstanbul’da kurulan Flokser Group, sektöründe dünyanın en önde gelen kaplama kumaş, deri, süet (floklu kumaş) ve PU (poliüretan) üreticisi ve ihracatçısıdır. Flokser Group üretim alanında Leather Line, Suede Line ve Poliser PU, perakende satış alanında ise Fabric Line ve Sertex markası ile sektöre hizmet vermektedir. Leather Line fabrikası, İstanbul Hadımköy Tesislerinde % 100 PU ve PU/PVC kaplamalı kumaş ve deri üretimi, nonwoven ve örme kumaş üretimi yapmaktadır. 2009 yılında Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde, toplam 120.000 m² alana kurulan yeni tesislerine taşınan Suede Line fabrikası ise flok kaplamalı kumaş, dokuma, baskı tesisi ile dünyanın en büyük kapasiteli ve tam entegre floklu kumaş üretim tesislerinden biri haline gelmiştir. Poliser PU ise Hadımköy tesislerinde ileri teknoloji ile tüm dünyaya PU (poliüretan) hammaddesi üretmekte ve ihraç etmektedir. Fabric Line ve Sertex perakende satış sistemleri ise tüm Türkiye ve dünyada satış ve dağıtım kanalları ile müşterilerine yüksek standartlarda hizmet vermektedir.
Flokser Group müşterilerine dünya standartlarında ürün ve hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir. Rekabetçi fiyatları, ürün kalitesi, yüksek üretim kapasitesi, yenilikçi yaklaşımı ile sektöründe fark yaratan Flokser Group sahip olduğu güçlü ve dinamik Sertex satış pazarlama takımıyla dünyada sektöründe lider olma yolunda hızla ilerlemektedir.
Döşemelik sektöründeki üç ana kalemden ikisi olan suni deri ve flok üretiminde ülkemizde ve tüm dünyada söz sahibi olan firmamız, 2009 yılında bu üçlüyü tamamlamak için dokuma kumaş sektörüne girmeye karar vermiştir.

Döşemelik kumaş sektöründe dünyanın en önde gelen tasarımcılarından birisi olan İtalyan Andrea  Dall’Olio ile anlaşılmış ve tasarım çalışmaları başlatılmıştır. Bir yıla yakın süren tasarım ve teknik çalışmalardan sonra dünya modasını yansıtan, mevcutlardan çok farklı, üstün kalite standartlarında, hayranlık uyandıran, uyumlu, ahenkli, canlı, üst düzey zevke hitap eden bir koleksiyon hazırlanmış ve kullanıcıların beğenisine sunulmuştur.

Suni deri ve flok üretimi ile döşemelik sektörünün en büyüklerden birisi olan firmamız, dokuma kumaş sektöründe de hak ettiği yeri alma yolunda önemli bir adım atmıştır.

SERTEX ORGANİZASYONU
1982 Yılında Suni Deri ve Süet üretimine başlayan Flokser Group, 80’li yıllarda çantalık ve ayakkabılık sektörlerinde faaliyetlerini sürdürdü. 90’lı yıllarda giyimlik ve döşemelik sektörlerinde üretime başlayan grup ilk döşemelik kumaş mağazasını 1999 yılında İstanbul Masko’da açtı. 2003’te İstanbul Modoko, 2004’de Ankara ve İzmir mağazaları açıldı.

Flokser Group’un  Markası Sertex; 2007 yılında lojistik, dağıtım, fiyatlandırma, sipariş otomasyonu, bayilik statüleri gibi sistemsel altyapısını oluşturdu.

2008 yılında Masko, Modoko, Ankara ve İzmir’de Sertex konsepti ile kendisine ait Franchise noktaları açıldı.

Franchise konsepti ile yapılanan 4 Bölge Müdürlüğü’ne 2008 yılında İnegöl, 2009 yılında sırası ile İstanbul Çağlayan, Kayseri, Adana ve Antalya Bölge Müdürlükleri eklendi.

Türkiye yapılanması 9 Bölge Müdürlüğü altında Corner, Stand ve Plus statülü Sertex Bayileri olarak toplam 300 noktaya ulaşmıştır.
 

Yaklaşık 1.000 çeşit renk ve desenden oluşan deri, süet ve kumaş koleksiyonlarını sürekli stoklarında bulunduran Sertex, müşterilerine stok tutturmadan, 24 saatte ürün teslim garantisi vermektedir.

Sertex yapılanması, mobilya ve ev tekstilinde faaliyet gösteren firmaların, kumaş kesiminden kaynaklı fire kaybı, top sonu elde kalma, modası geçmiş ürün stoğu gibi sorunlarına da çözüm getirmiştir.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile standart ve güvenilir ürünler sunan Sertex, bayilerinde kurulmuş web tabanlı sistemi ile stok ve sipariş takibi konusunda çalışmalar yapar.

Sertex, Sistem Müşterisi olan bayilerine ürün teşhir stantları ve sehpaları, kartela ve katalog desteği ile kaliteli sunum imkanı verir. Katma değerli ürün satmalarına destek olur.

DBS Ödeme Yöntemi ile çalışan Sertex Sistem Müşterilerine maliyetsiz kredi imkanı sağlar. Hesap hareketlerinin anında takibi, müşteri çekleriyle kredi tahsisi, fatura vadesini uzatma durumunda bankadan düşük maliyetli taksitlendirme ve çek karne masrafı olmadan ticaret imkanı sunan Sertex tercih nedeni olmakta ve Sertex satış noktalarını hızla artırmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları