Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PART TIME - Aktif Pazarlama

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 27.09.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Şirketler grubumuz Bilişim Teknolojileri ve Çeviri Hizmetleri sektörlerinde çalışmaktadır.

 

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

Web tabanlı programlar geliştirme ve web sitesi tasarımı ana çalışma alanımızı oluşturur. Yeni programlama dilleri kullanarak yaptığımız uygulamalar ve web siteleri müşterilerimiz tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. Şirketler grubumuz içinde çeviri hizmetleri sunan firmamızın da bulunması, müşterilere uygun bütçelerle çok dilli web siteleri tasarımı olanağı sunmaktadır. Web sitemizde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz: http://www.webteben.com 

 

Bilişim alanında ikinci önemli çalışma alanımız çeviri teknolojileridir. Bu alanda ise, dünyada çeviri sektörü içinde oldukça popüler olan SDL Trados Teknolojileri ürünlerinin distribütörlüğünü yürütmekteyiz. SDL Trados Teknolojileri halen dünyada "Bilgisayar Destekli Çeviri Araçları" sınıfında en önde telaffuz edilen ve sektörün tartışmasız lideri konumunda olan bireysel ve kurumsal araçlar sunmaktadır. Bu alanda yapılacak müşteri ilişkilerinden beklentimiz, son yıllarda kullanımı giderek yaygınlaşan bu araçların sunduğu fırsatları mümkün olduğunca fazla sayıda birey ve kuruma tanıtmak, satış potansiyeli oluşturarak söz konusu araçların satışını gerçekleştirmektir. Web sitemizde ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz: http://www.bestshop4techs.com 

 

ÇEVİRİ HİZMETLERİ

Çeviri ve dokümantasyon hizmetleri alanında sektörün en önemli oyuncularından biri olan firmamız büyük oranda yurt dışı merkezli olmak üzere dünyanın önde gelen firmalarına hizmet vermektedir. Bu ilan ile, sunduğumuz hizmetler ve teknoloji ürünleri konusunda müşteri iletişimi yürüten ekibimizi genişletmeyi planlıyoruz. Kısaca belirtmek gerekirse müşteri ilişkileri ekibimiz Türkiye içinde ve dışında potansiyel müşteri araştırmaları yaparak ve iletişim sistemlerini kullanarak firmalarla irtibat kurmak ve görüşmeler yapmak yoluyla müşteri portföyünü genişletmek için çalışmalar yapmaktadır. Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://www.referansceviri.com

Firmamızın 2005 yılından bu yana sürdürdüğü distribütörlük yetkisi Türkiye ve bazı çevre ülkelerini kapsamaktadır.

 

Bu ilanla kadromuza part time aktif pazarlama görevlileri eklemek istemekteyiz. Anlaşma sağladığımız kişilere ürünler ve temel pazarlama yöntemleri konusunda eğitim tarafımızca verilecektir. Başvurularınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Aranan Nitelikler

PART TIME AKTİF PAZARLAMA GÖREVLİLERİ

Aranan nitelikler:
- Ciddi, prensip sahibi, çalışkan ve ayrıntıya önem veren bir kişilik,
- Türkçe'yi akıcı ve düzgün kullanma becerisi,
- Müşteri fortföyü oluşturma becerisi,
- Bilgisayarda hızlı çalışma becerisi,
- Kendi zamanını planlama becerisi,

Pazarlama çalışması, her hafta belirlenen program ve verilen talimatlar doğrultusunda sahada gerçekleşecek, belirli zamanlarda şirket merkezinde eğitim ve değerlendirme toplantıları gerçekleştirilecektir.

Şirketimizin merkez ofisi Çağlayan Adliyesi yakınındadır.

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MANA TR AKADEMİK DANIŞMANLIK
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Referans Çeviri Hizmetleri, Yazılım ve Yayıncılık Ltd. Şti.

Referans Çeviri, ülkemizin köklü şirketlerine ve büyük uluslararası gruplara kurumsal hizmetler sunan bir B2B şirketidir. Özellikle projelendirme faktörlerinin ön plana çıktığı uzun soluklu ve büyük hacimli çeviri çalışmaları için tercih edilen şirketin CAT teknoloji alt yapısı Türkiye'deki en büyük alt yapı olarak tanımlanmaktadır.

Geniş kadrosuyla müstesna bir tercüme bürosu yapısına sahip olan Referans Çeviri, ülkemizde kendi alanında dünya standartları uyarınca çeviri üreten ve bunu belgeleyen ülkemizdeki nadir kuruluşlardan biridir.

Hizmet alanında başarılı ihracat faaliyetleriyle öne çıkan Referans Çeviri 2018 yılında yayınlanan bir kanunla TİM bünyesinde kurulan Hizmet İhracatçıları Birliğinin kurucu üyeleri arasında yer almıştır.

Web sitemizi ziyaret ediniz http://www.referansceviri.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları