Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

CAD OPERATÖRÜ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 25.06.2010
  • 0 - 20

İş Tanımı

Sezgin Group bünyesinde çalışan Tasarım ekibimizde bilgisayar kalıp çizimi yaparak, kalıp üretim sürecini takip edip, sonuçlandırılmasını sağlayacak "CAD Operatörü" arıyoruz.

Aranan Nitelikler

- Tercihen konuyla ilgili bir bölümde eğitim almış,
- Kuyum veya mücevher sektöründe en az 5 yıllık kalıp tecrübesi olan,
- Kalıp üretim süreçlerinin takibini yapacak,
- Üretim sürecine hakim,
- Bilgisayar programı ile takı-mücevher çizimi yapabilecek,
- Jewelcad, rhinoceros, unigraphics, matrix programlarından en az birini çok iyi derecede kullanabilen,
- Avrupa yakasında (Tercihen Avcılar civarında) ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SEZGİN GROUP

60 yıla yakın bir süredir mücevherat ve aksesuar sektöründe faaliyet gösteren Sezgin Group ,  gerek yerli üretici kimliği, gerek ihracat ve ithalat faaliyetleri gerekse perakende alanındaki Türkiye’de ilk ve tek olan konsept çalışmaları ile sektörün yüz akıdır. Sezgin Group’a yönelik ilk önemli adım İstanbul Çemberlitaş’taki gümüş takı imalathanesi ile atılmıştır. Artan müşteri talepleri doğrultusunda daha geniş ürün yelpazesine yönelik üretim için 2011 yılında, İstanbul Avcılar’daki 2250m2’lik modern bir alana taşınılmıştır. Sezgin Group bünyesinde; Sezgin Jewels, So Chic, Fix Silver, Moj, Sezgin Saat ve Rosy Diamond markaları bulunmaktadır. Sezgin Jewels, gümüş takı üretimi ve ihracatı yaparken aynı zamanda dünyaca ünlü takı ve saat markalarının Türkiye distribütörüdür.  
 So CHIC...  , Fix Silver Takı&Saat   ve Moj    markaları toplam sayısı 100’ü aşan konsept mağazalarıyla, sosyal ve kendini farklı hissetmek isteyen bay, bayan, ve gençlere yönelik, özel gümüş takı, aksesuar ve saat ürünleri sunan perakende zincirleridir. Kendi perakende zincirinin yanı sıra yurt çapındaki seçkin satış noktalarına dünyaca ünlü saat markalarını sunan Sezgin Saat ile olağanüstü tasarımlarla pırlantayı son tüketiciyle buluşturan Rosy Diamond Sezgin Group’un diğer üyeleridir. Kaliteli, modern, yenilikçi üretim anlayışı ve ürün yelpazesi, ithalat ve ihracattaki gücü, perakende de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile  Sezgin Group  Türkiye’de takı sektörüne özgün ve farklı bir tarz  sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları