Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gayrimenkul Danışmanı

Yalova
  • 7.05.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Show Realty Amerika'nın New York Eyaletinde  2001 yılında  kurulmuş ve  Kuzey Amerika'nın önemli yatırım firmaları arasında yerini almıştır. Kurumsal ve kişisel gayrimenkul satışında ve kiralanmasında tanınmış bir franchise markası olan Show Realty 'nin Türkiye  master franchise haklarını alıp, 2013 yılında Türkiye pazarına giriş yapan firmamız, kapsamlı eğitim, teknoloji, yönetim, iş idaresi ve pazarlama gibi konularda gerek teknik altyapımız gerekse isabetli uzman incelemesi analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak amacındadır.

Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru emlak, doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm ofislerimizin, ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çalışıyoruz. Hayallerinizdeki hedeflere ulaşmanız adına, ortak çalışmalarla birlikte büyüyerek, sektördeki yerimizi belirlemek ve en iyiyi yakalamak güçlü bir aile olmak için sizleri bekliyoruz.

Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz. Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız. 

PROFESYONELLER ARASINDA YERİNİZİ ALIN!!!

Show Realty Crealine Yalova ofisi  sizi hızla büyüyen ekibe katılmaya davet ediyor. Sermaye ve ofis giderlerini düşünmenize gerek yok,kolayca gayrimenkul danışmanlığı yapabilirsiniz. Show Realty'den destek alarak işinizi sonuçlandırırsınız. Show Realty gibi hiçbir firma sizlere tam olanaklı iş desteği vermiyor. Uygun koşullarla çağdaş,kazancı bol,özgür ve pratik bir iş istiyor ve Show Realty'nin sizi geleceğe taşıyacak ideal bir sistem olduğunu düşünüyorsanız, birlikte kariyerinizi yönlendirelim.

Türkiye'de her yıl 1 milyonun üzerinde emlak satışı gerçekleşmektedir. Eğer sizde gayrimenkul sektörüne ilgiliyseniz ve bu piyasada yer edinmek istiyorsanız, kariyerinize Show Realty Gayrimenkul Danışmanı olarak yepyeni bir boyut getirebilirsiniz. Bizimle çalışmaya başladığınız an, eğitim seminerlerimiz ve sertifika programlarımızla eğitimli gayrimenkul danışmanı olacağınız gibi teknolojinin tüm avantajlarındanda faydalanacaksınız.

EĞER SİZDE ULUSLARARASI FİRMADA  PROFESYONEL KADRODA MAXİMUM KAZANÇ VE KARİYER HEDEFLİYORSANIZ ... BEN BU İŞE YATKINIM HEDEFLERİM VAR DİYORSANIZ ... ARAMIZA HOŞGELDİNİZ..!!! 

Aranan Nitelikler

  • Kendine güvenen insan ilişkilerinde başarılı,
  • Kurumsal bir firma çatısı altında ekip çalışmasına yatkın,
  • Eğitime açık ve kendini geliştirebilen,
  • Showrealty 'nin sunmuş olduğu altyapı ve ofis imkanlarıyla Kendi işini kurmak isteyen,
  • Satışlarından % 50 ve üstü kazanç elde edecek,
  • Tercihen 'B' sınıfı ehliyete sahip aktif araç kullanabilen(kendi aracıda olabilir),
  • Tüm ofis programlarını ve makinelerini kullanabilen,
  • Uluslar arası ofislerimizin portföy ve imkanlarından faydalanabilecek,
  • Tercihen  İngilizce bilen ,
  • Yalova veya çevresinde ikamet eden,

Tüm sosyal haklar mevcut olarak görev alabilecek ; takım çalışma arkadaşları alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Yalova - Merkez, Türkiye
Dün
Türkiye
Dün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
Türkiye
Dün
Coldwell Banker   NETWORK
Türkiye
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
Türkiye
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SHOWREALTY CREALINE

 Gayrimenkul ve Yatrım Danışmanlığı

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları