Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Acente Satış Koordinasyon Yetkilisi

Adana
  • 10.04.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

2006 Yılında Adana’da kurulmuş olan Şirin Turizm olarak, günümüzde aktif olarak turizm sektöründe hizmet vermektedir. Firmamız uluslararası yüksek standartları hedeflemekte ve global hizmet anlayışının yanı sıra aktif olarak hizmet verdiği destinasyonlarda yerel marketlere adapte olarak müşterilerine arzu edilen servis ve fiyat avantajlarını sağlamaktadır.
 
9 seneden fazla deneyimin vermiş olduğu güven ile birlikte, günümüzde ürün ve servis gelişiminde teknolojik alt yapı yatırımları devam etmekte fakat öncelikle servis anlayışında insan faktörü ve eğitimi ele alınmaktadır. Şirin Turizm yıllık binlerce adet uçak bileti satışı gerçekleştirmekte ve 70′in üzerinde ülkeye Otel, Uçak ve Gemi  rezervasyonların yanı sıra, münferit ve grup turları düzenlemektedir.
 
Neden Şirin Turizm;


Günümüzde uluslararası seyahat ne kadar kolaylaşmış olsa da, beklenmeyen olumsuzluklar yurtdışında sizi zor durumda bırakabilir.
Bu nedenle, global bir firma olmanın getirmiş olduğu avantajlar ile her zaman yanınızdayız.
 
Türkiye satış ofisimizde 7 Gün 24 Saat ulaşabilmenizin yanı sıra, seyahat etmiş olduğunuz ülkedeki partner acente ofislerin acil kontak numaralarına aynı şekilde gece ve gündüz farkı olmadan ihtiyacınız olduğu her an ulaşabilecek ve gerekli yardımı alabileceksiniz.
 
Şirin Turizm olarak; sizlere çözüm ortağı olmayı hedeflemekteyiz.

Aranan Nitelikler

  • İş Tanımı

     

    Adana Şirin Turizm'deki grup şirketimizde,

    Yurtdışı ve Türkiye temsilciliğini yürüten firmamızda görevlendirilmek üzere iş hayatında deneyimli, kısa süre içinde fuar müşteri temsilcisi olarak aramızda yer alabilecek takım arkadaşları arıyoruz.

    Aranan kişilerin görevleri arasında;müşteri ilişkileri,müşteri bilgilerinin güncel tutulması,telefonla bilgilendirme, yurtiçi ve yurtdışı fuar ziyaretleri,fuar tanıtımı,adres ve piyasa araştırmaları,basın toplantıları organizasyonu,otel ve uçak rezervasyonları v.b. yer almaktadır.

    Kendisine verilen müşteri portföyüne düzenli olarak telefon trafiği gerçekleştirmek,Yeni müşteri portföyü oluşturucu çalışmalar yapmak,Portföyündeki mevcut ve yeni müşterilere randevu sistemi ile şirket merkezinde veya müşterinin çalışma ortamında ürün sunum, tanıtım ve satışı yapacak, destek hizmetlerini anlatacak, müşteri taleplerini ilgili birimlere aktarılmasını sağlayarak sürecin tamamından sorumlu olacak,Proje, Üretim, Sevkiyat, Montajına kadar olan süreçlerin anlık takibini yapabilmek,Fuarcılık sektörüyle ilgili pazardaki gelişmeleri yakından takip etmek ve bunu rapora dönüştürmek, Üst Yönetime gerekli birimsel raporlamaları yapabilmek, Analitik düşünme yeteneğine sahip, Dikkatli ve detaylara önem veren.


    İlişki yönetiminde başarılı, işine titiz, sonuç odaklı aşağıda belirtilen niteliklerde bayan iş arkadaşları aranmaktadır.

     

    Aranan Nitelikler

     

    Tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İşletme, Dış Ticaret, Satış Pazarlama vs)

    Firma temsil yeteneğine sahip, Diksiyonu düzgün, diyalog kurabilen,

    Fuar stant satışı konusunda kendine güvenen,yurtiçi ve yurtdışı fuar iş gezisi,yurtiçi ve yurtdışı heyet organize edebilecek.

    Tecrübeli,Tercihen:Teknik resim okuyabilen, Çizim ve sunum programlarına hakim(3DMax,Autocad,Adobe Photoshop)

    Ms offıce programlarını bilen, raporlama yeteneği olan, sonuç odaklı Ekip çalışmasına yatkın, ikna yeteneği yüksek,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Kocaeli, Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Bugün
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
Gaziantep, Adana, Mersin(İçel), Denizli, Aydın
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Dün
FATİH SELÇUK GRUP TURKCELL SUPERONLİNE
Adana - Seyhan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Sezginer İletişim
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR