Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

manken model

Türkiye
  • 1.05.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

10 yıllık geçmişinde Angels Model casting  bir çok tanınmış manken ve fotomodel yetiştirmiştir.Bir çoğu Angels Model casting ailesinde bulunmanın prestiji sayesinde bugünkü kariyerlerine ulaşmışlardır. Ayrıca Dünya’nın en prestijli Yabancı Ajanslarıyla işbirliği yaparak Türk moda ve tanıtım sektörüne bir çok yabancı model sunulmuştur. 

     Televizyonlarınızda ve filmlerde seyrettiğiniz sevimli miniklerden tutun da 80 yaşındaki sevimli bay , bayan bir çok reklam oyuncusu ,dizi film oyuncusu Angels Model casting kadrosundandır. Örnekleri saymakla bitmez. 

     Bir çok defile organizasyonu , bayi toplantıları , ürün tanıtımları , tv yarışma programları hep Angels Model casting’ın Dans ekibi , animatör ve sunucularıyla seyredilmesi keyifli prodüksiyonlar haline gelmişlerdir. 

     Fuarlar , tanıtımlar ve şovlar , hepsi bizim işimiz. Tanıtımda başarıya giden yol sizi en iyi şekilde temsil edecek yardımcılarınızı seçmekten geçiyor.Tanıtım hosteslerimiz bu güne kadar en önemli moda’dan , araba , sanayi bilgisayar fuarlarına ve daha bir çoklarına başarıyla hizmet ettiler.

Neden Bizi Seçiyorlar?

Kalite ve Tecrübe: Yöneticisinden tüm çalışanına kadar işini severek yapan , önce kaliteye önem veren Angels Model casting ailesi 10 senenin tecrübesiyle sizlere hizmet etmektedir.

Geniş Kadro: Televizyonlarınızda dizi , reklam ve filmlerde seyrettiğiniz sevimli miniklerden tutun da 80 yaşındaki sevimli bay , bayan bir çok reklam ,dizi film oyuncusu Angels Model casting  kadrosundandır. Örnekleri saymakla bitmez.

Estetik: Defileler , Moda Show’ları ,Fuar ve Organizasyonlar,Moda dergileri , Kataloglar , Bilboard , Afiş gibi her gün önümüze çıkan görsel konuların vazgeçilmez unsuru olan : Fotomodel ve Mankenliğin referans noktasıdır  , Angels Model casting

Organizasyon:  Ajans kurulduğu günden itibaren bir çok moda gösterisi ,defile ,ekspozisyon organizasyonuna imza atmıştır. Bu organizasyonlar küçük-orta ölçekli çalışmalardan başlıyarak çok daha detaylı ve görsel bir şölene dönüşen organizasyonları da kapsamaktadır. Referanslarımız saymakla bitmez.

 

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler

  • En az 1,70 cm boyunda,
  • 40-42-44 beden aralığında,
  • İnsan İlişkileri kuvvetli,
  • Güleryüzlü,
  • Dinamik
  • Part Time ve Full Time
  • BAYAN

 

Genel nitelikler:

Cast ajansı olarak oyuncu portföyümüze günden güne yeni yüzler ve tecrübeli yetenekler eklenmektedir. Cast ajansımız oyunculuk, mankenlik, modellik, fotomodellik ve tanıtım gibi alanlarda oluşturduğu insan kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirirerek reklam filmi, tanıtım filmi, dizi oyunculuğu, sinema oyunculuğu ve katalog çekimleri gibi çalışmalarda sizlere hizmet sağlamaktadır. 

Ayrıca manken, model ve fuar hostesliği alanlarında yeni başvurular reklam filmi, katalog çekimleri gibi projelerde değerlendirilmektedir.

Türkiye’de bulunan çeşitli yapım şirketleri ile de iş birliği sağlayarak oyuncu portföyümüze geniş kapsamlı iş fırsatı sağlamayı hedeflemekteyiz. Dizi, tiyatro, sinema ve reklam oyunculuğu alanlarında eğitim almış tecrübeli oyuncularımıza gereken hassasiyet ve önemin bilincinde olarak teklifler sunmaktayız. Yeni katımcılarımıza da oyunculuk konusunda çeşitli rol ve karakterlerde iş imkanı  sağlamak adına gereken ilgiyi ve özeni göstermekteyiz. 


Başvuruda bulanan  kişilere profesyonel  ekibimizce  en iyi şekilde değerlendirilip
kendi projelerimizde veya yapım şirketleri, cast direktörleri ve yönetmenlerle   oluşturduğumuz anlaşmalar dahilinde tanıtım, reklam, sinema filmi, video klip ve dizi oyunculuğu gibi projelerde yer vermekteyiz.

 

Genel nitelikler:

ARANAN NİTELİKLER:

Yeteneğine İnanan ve Kendine Güvenen
Bay - Bayan
Deneyimli - Deneyimsiz
Her Yaştan
Her Tipten
Her Alandan
Full Time - Part Time iş imkanı.

Yurtdışı Görsel Sunum Sorumlusu(Fransızca Bilen) 


Genel Nitelikler

 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Mağazacılık alanında tercihen 2 yıl görsel düzenleme  tecrübesine sahip,
  • İleri derecede Fransızca bilen,
  • MS Office programlarını  kullanabilen,
  • Gözlemci, araştırmacı, dinamik,
  • Ekip çalışmasına yatkın,
  • Modayı yakından takip eden, yaratıcı,
  • Seyahat engeli bulunmayan.

 

  • Yurtdışı mağazaların görsel tasarımının yapılması,yönlendirilmesi,kontrol amacıyla mağazaların gezilmesi

 

 

 

 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR