Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Psikolog

İstanbul Avrupa Yakası
  • 28.12.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Kurum, Eğitim Menajerliği alanında faaliyet gösteren, ülkenin her köşesindeki eğitmenleri ile öğrenicilerini buluşturan bir platformdur.

Kişisel Gelişim, Profesyonel Gelişim, Kurumsal Teknik Eğitimler, Özgün Uzmanlık, Deneyimsel Öğrenme, Zanaat & Hobi Edinme ve Dil Alanları başta olmak üzere çok geniş yelpazede birçok Eğitimleri (1-1 danışmanlık dahil); Mekan Eğitimlerin yanında, Videolaştırılmış ve Uzaktan Eğitim dahil tüm teknolojileri kullanarak veren, Güçlü ve Kararlı bir girişimdir.

Kurum, Eğitmenlere her türlü hizmeti vererek onların yeni eğitimler üretmesine ve öğrenicilerine aktarma görevlerine odaklanmalarına imkan verir. Bireysel satışlar kadar Kurumsal satışları da olmaktadır. 

Bu posizyon için;

Kurumun amaç ve hedeflerini gözeterek, Eğitimci bulunması ve sisteme dahil edilmesinde; Üst Yönetim ve Pazarlama departmanı eşgüdüm içinde çalışacak (Eğitmen angajmanı),

Yeni Eğitimlerin hazırlanması ve hizmete alınmasında katalizatör şeklinde görev alacak (Eğitim geliştirme),

Eğitimlerin kurumun etik ve kalite standartlarına uygun yürütülmesinde insiyatif alacak, Eğitim Politikamızın karar alma mekanizmasında aktif olarak katkıda bulunabilecek (Eğitim yönetimi),

Uzmanlığı ve diğer uzmanlık konularıyla ilgili metin yazma konusunda katkı verebilecek (Metin yazma),

Kurumun ilgi alanları ve kendi uzmanlık alanıyla ilgili konferans, söyleşi, eğitim ve bilgilendirmeler yapabilecek (Sunum ve Moderatörlük),

Kurumun Halkla İlişkiler faaliyelerinde (Sosyal Sorumluluk Projeleri gibi..) fikir katkısında bulunup aynı zamanda Görsel ve Yazılı medyada kurumu temsil edebilecek (Gönüllülük ruhlu sosyal projeler),

Potansiyel olabilecek kurumlara, eğitim ve psikolojik danışmanlıklarda ihtiyaç yaratılabilmesi adına danışmanlık ve tanıtım ziyaretleri yapacak (Kurumsal satış),

"PSİKOLOG" aramaktayız.

 

Aranan Nitelikler

Adayın; "Product Manager / Ürün Yöneticisi" titri ile ifade edilen görevin sorumluluklarını deneyimlemiş olması, Eğitim planlama deneyimine ve bilgiye sahip olması, Yeni eğitim geliştirebilme konusunda girişkenliği, Kişisel Gelişim eğitimleri almış olması, Bizzat eğitimler vermiş olması, Yabancı dildeki literatürü takip edebilecek seviyede donanımlı olması tercih sebebi olacaktır.

"Yaşam Tarzında Örnek Bir Dünya İnsanı" olan, Matematiği ve Edebiyatı seven, Türkçemizi doğru kullanan, İnsanı ilişkilerinde ılımlı, İkna becerisine güvenen, "Ben yaratıcı bir insanım" diye kendini tarifleyen, Öz bakım ve Giyimine ciddi özen gösteren, İngilizceyi bilen, Exceli formül yazma seviyesinde bilen, Araştırmacı, Düzenli, Disiplinli, kurumu her ortam ve manada temsil edebilecek beceri ve presentasyonda bir kişilik olduğunu düşünen kişilerin başvuruları bizi mutlu edecektir.

"Çalışma saatleri nedir_?" sorusuna verilen felsefi cevap olan "365 / 24 saattir" cümlesini haklı bulan, ancak pratikteki çalışılan saatlerimizin "Haftaiçi 6 gün 08:55-18:00" olmasının değerini gerçekten her daim bilecek, gerektiğinde her an, durum ve mekanda işinin başında olacak bir profesyonel olduğunuzu düşünüyorsanız, bu pozisyon size göredir. Eğitimlerin durumuna göre hafta sonları çalışma olmayabilmektedir. 

Adayın en az Lisans mezunu olması istenmekte olup, Yüksek Lisansını veya Doktorasını tamamlamış başvuralar tercih edilecektir.  

Ücretlendirme; Sabit bir maaşın üzerine ek olarak yaratılan Eğitim gelirlerinin ve Eğitmen performanslarına bağlı (_şirket genel karlılığına orantılı_) primlendirme uygulanacaktır. Ayrıca yeni eğitim geliştirme, eğitimci tavsiye etme, şirket genel karlılığına katkılar da ayrıca nemalandırılacaktır. 

 İşyeri Şişli'dedir. Metrobüs ve Metroya yürüme mesafesindedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
7.02.2024
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
3.01.2024
BAŞVUR
Cern Koleji Beylikdüzü Kampüs
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Gaziosmanpaşa
Bugün
BAŞVUR
Silivri Sınav Anadolu Lisesi
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
Mecidiyeköy Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR