Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Takım Lideri

Türkiye
  • 13.04.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Nasıl bir iş?

Oriflame Kozmetik firmasının katalog üzerinden satış yaparak %30 kar elde ederek cep harçlığınızı kazanabilirsiniz yada ekip kurarak aylık 1000TL-2000TL gibi rakamlar kazanabilirsiniz.

Kendi İşinizin Sahibi Olmak İster misiniz?

Kime Satacağım?

Başta kendiniz olmak üzere toplumun her kesiminden herkes sizin potansiyel müşteriniz. Çünkü, kozmetik temel ihtiyaçlar arasında yer alıyor. Unutmayın, kendi ihtiyaçlarınızı çok ama çok ucuza giderebileceksiniz.

Kimler Satıcı Olabilir? Ne Kazanacağım?
Ev hanımları, emekliler, memurlar, çalışanlar, öğrenciler ve ailesine ya da kendi bütçesine ek gelir sağlamak isteyenler. Kısaca ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes.
Az bir zaman ayırarak cep harçlığınızı kazanabilir, mutfağınızın ihtiyaçlarını giderebilir, çocuklarınızın servis giderini karşılayabilirsiniz. Biraz daha fazla zaman ayırarak kiranızı hatta ev/araba taksitinizi bile ödeyebilirsiniz.

Başarılı Olabilir miyim?

Bugüne kadar hiç böyle bir iş yapmamış olabilirsiniz. Bu işi yapmak için bilgisayar bilgisine, yabancı dile, satış tecrübesine vb. özelliklere sahip olmanız gerekmiyor. İhtiyacınız olan tüm destek ve eğitimleri Oriflame Kozmetik size sağlayacaktır. Başaracaksınız ...

Kataloğu alıp satışa nasıl başlayabilirim?

Oriflame Danışmanı olmak için yabancı dil, bilgisayar bilgisi, tecrübe, sermaye, eğitim gerekmez. Ben bu işten para kazanmak istiyorum diyen herkes danışmanımız olabilir.

Sattığım Ürünlerden Ne Kadar Kazanacağım?

%30'ye varan kar marjları veriyoruz. Evet! Fiyatlı katalogumuzda yer alan ürünleri katalog fiyatından sattığınızda size %30'ye varan kar kalıyor.

Hayallerinizdeki hayatı mı yaşıyorsunuz yoksa başkalarının hayallerini de bir oyuncu musunuz? Artık kendi hayallerinizi gerçekleştirmek için çabalamanızın vakti gelmedi mi !

Elbette herkesin istediği de zaten bu değil mi ? İşte oriflame bu noktada; sizlere hayatınızın şansını sunuyor ve sizler dünyanın en büyük kozmetik firmasının bir üyesi olmaya davet ediyor.Bu iş sayesinde sosyal hayatınız daha da büyüyecek, eğlenecek ve kazanç limitini kendinizin belirleyeceği bir işe sahip olacaksınız.

Oriflame sizlere mükemmel bir iş sunduğu gibi, sizlerden hiç bir risk istemez. Yapmanız gereken, azimli, sabırlı ve tereddüt etmeden hayallerinize bir adım daha yaklaşmak olacaktır. Ücretsiz ve sıfır risk ile oriflame dünyasına sizde Katılın !

Oriflame Üye Olmak Ücretsiz

Aranan Nitelikler

Ekibimize katılan tüm kişilere hem başarı hem motivasyon hemde yaşanmış örneklerden göstererek bu kazançlar nasıl elde ediliyor bunları anlatıp Oriflame eğitimlerini veriyoruz. Bu işi başarmak için dil bilmenize gerek yok. İlla üniversite bitirmiş olmanız gerekmiyor. Din ve ırkınızın bir önemi yok. Yani bu iş 18 yaşından büyük herkese açık. Sabah 8 akşam 5 mesaisi yok. İstediğiniz zaman bu işi yaparsınız. Çünkü patron artık sizsiniz.

 

Aranan Nitelikler

  • Kararlı, istekli,
  • Markamızı en iyi şekilde temsil edecek,
  • Araştırmacı,
  • Sosyal sorumluluk ve yükümlülük alabilecek.
  • Liderlik vasıflarına sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Analitik düşünebilen, planlı, programlı, hedefli, çalışan
  • Çalışma zamanlarını kendi belirleyecek,
  • Prezantabl, giyimine özen gösteren,
  • Girişimci, kendine güvenen ve kendi ekibini oluşturabilecek
  • Türkiye genelinde iş kurma imkanı tanımaktayız. 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR