Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Endüstri Mühendisi

Kayseri
  • 31.12.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Kayseri de bulunan Çelik Kapı Fabrikamızda ; Planlama Müdür Yardımcısı Pozisyonunda

görevlendirilmek üzere Endüstri Mühendisi'  takım arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

İş Tanımı :
Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun
MRP ve ERP konularında en az 5 yıl deneyimli
MS Office  programlarını iyi seviyede kullanabilen
Planlama , analitik düşünme ,analiz ve raporlama yeteneği gelişmiş ,
Üretim süreçlerini takip edebilecek ,
Yazılı ve sözlü iletişim becerisi gelişmiş ,
Yoğun tempo ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek ,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
30 yaşını aşmamış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

STAR ÇELİK KAPI

2002 yılında üretime başlayan STAR ÇELİK KAPI, modern çağın teknolojik ihtiyaçlarını yakından takip ederek kurumsallaşma sürecini başarı ile tamamlamıştır. Kaliteden asla ödün vermeden sürekli olarak kendini yenileyen, geliştiren STAR ÇELİK KAPI, uluslararası kalite standartlarında deneyimli uzman personeli ile en ileri teknolojiyi kullanmayı ilke edinmiştir. Bugün 7500 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 15.000 m2 alanda üretim faaliyetini sürdürmektedir. STAR ÇELİK KAPI ürettiği kapılarla, Balkanlar'dan Avrupa'ya, Ortadoğu'dan Afrika'ya uzanan ihracat ve bayilik ağı ile sektöründe çok önemli bir rol edinmiştir. Tüm projelerinde %100 müşteri memnuniyetini en temel amaç olarak gören STAR ÇELİK KAPI, müşteri ihtiyaçlarına en iyi çözümü bulmayı ilke edinmiş, geçmişten günümüze kalitenin, güvenin, zarafetin, estetiğin ve ihtişamın sembolü olmuştur.

STAR ÇELİK KAPI ürettiği her kapı da güvenliğe en üst düzeyde önem vermektedir. Yaşam güvenliği, anlayışını benimseyen ve her kapının bir şekilde açılabileceği ihtimalini de göz önüne alan STAR ÇELİK KAPI, gelecek tehlikelere karşı geliştirdiği teknolojik donanımlarla caydırıcı özelliği yüksek kapılar üretmektedir. Her zaman daha iyisini üretmede en başarılı firma olarak yoluna devam eden STAR ÇELİK KAPI, üretmiş olduğu kapılarda kancalı kilit sistemi, alarmlı, kameralı, parmak izi sistemi ve göz retinası ile açılabilen kapılarla Türkiye'de ilklere imza atmış ve atmaya devam etmektedir. STAR ÇELİK KAPI, zengin renk ve model çeşitleri ile her geçen gün ürün yelpazesini genişleterek çizgisini ileri taşımaktadır. Aylık 12.000 çelik kapı üretim kapasitesi olan STAR ÇELİK KAPI, yurtiçi ve yurtdışı faaliyetleri ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır.

İlkelerinden asla taviz vermeyen ve hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışılması gerektiği bilinciyle hareket eden STAR ÇELİK KAPI, güvenliği olmayan bir toplumun özgür olamayacağı anlayışıyla güven içinde özgür bir yaşam için yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

ÇELİK KAPIDA “DÜNYA STARI”
WORLD STAR ON SECURITY DOOR

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları