Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Yönetmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.05.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz finans sektöründe faaliyet gösteren müşterimiz için ''Satış Yönetmeni'' arayışımız bulunmaktadır.

 

 

  • Hedef müşterileri tespit etmek, gerekli profesyonel ilişkiyi kurmak, geliştirmek,
  • Aktif şekilde yeni müşteri ziyaretleri yaparak eFinans’ın hizmet portfoyünün tam ve doğru olarak tanıtmak,
  • Müşterilerin ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun değer yaratacak hizmet çözümleri oluşturmak, önermek, iş sorunlarını çözmek, ihtiyacı olan ürünleri , eğilimleri ve stratejik hizmetleri müşterilerde pozisyonlanmak, konumlandırmak ve iş hedefleri doğrultusunda hizmet fırsatları  yaratacak aktiviteler yapmak.
  • Müşteri iş gereksinimleri doğrultusunda uzman bilgisi ile farkındalık yaratmak, çözüm önerilerinde bulunarak müşteri iş hedeflerine maddi getirisi ve etkisi açısından çözümünün değerini gösteren ikna edici sunumlar gerçekleştirmek.
  • Müşterilere konuları ile ilgili teklifleri hazırlamak, sunmak, onaylatmak ve tüm hizmet satış süreçlerini yönetmek. Satış süreçleri, satış öncesi faaliyetler, tekliflendirme, teklif sunumu ve onaylatılması, müşteri satın alma süreçlerinin yürütülmesi, EFİNANS sözleşme ve finansal süreçlerinin uygulanmasını kapsamaktadır.
  • Mevcut müşterilerle ilişkileri yönetmek, müşteri memnuniyetinin takip etmek ve hizmet paketi  yenilemelerini yapmak,
  • Satış hedeflerinin tutturulması amacı ile aylık olarak mevcut ve sonraki dönemlere planlanan işlerin düzenli takip edilmesi ve raporlanması, mevcut sözleşmelerin zamanında imzalanması  ve hizmet paketlerinin büyütülmesini gerçekleştirmek. Bu çerçevede, bankadaki ilgili birimlerle düzenli toplantı ve müşteri ziyaretleri organize ederek, yeni satış fırsatları yaratmak.
  • Hem satış hem destek  tarafında müşteri memnuniyetini takip etmek ve olası memnuniyetsizlikleri gidermek için aksiyonları almak ve alınmasını sağlamak.
  • Rekabet analizi yapmak, rakiplerin hizmetleri  (içerik, fiyat, maliyet) ve müşterileri hakkında bilgi edinmek ve bu bilgiler ışığında satış ve pazarlama stratejisi geliştirmek.
  • Şehir dışı müşteri ziyaretleri yapabilmek.

Aranan Nitelikler

  • Satış Yönetmeni konusunda en az 3 yıl deneyimli
  • Yazılı ve Sözlü iletişim kurabilecek seviyede İngilizce bilen
  • Lisans mezunu

Benzer İlanlar

GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, Bursa, Kocaeli, Edirne, Tekirdağ
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
8.04.2023
BAŞVUR
CROWNE PLAZA İSTANBUL HARBİYE
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Stratej İnsan Kaynakları Ltd. Şti.

Stratej İnsan Kaynakları, kurucu ortaklarının sektörde geçmişten elde ettiği deneyim ve hizmet kalitesi sayesinde Türkiye'nin en önemli firmalarına hizmet vermeye başlamıştır. Stratej İK klasik anlamda bir danışmanlık firması anlayışının ötesinde, farklı deneyimlere sahip olması nedeniyle farklı perspektifler sunarak sektöre getirdiği yenilikçi yaklaşımları ile dikkat çekmiştir. Stratej İK, firmaların iç dinamiklerini, iş akış ve prosedürlerini gerçek dünya şartları ile analiz ederek en doğru hizmeti sunmaya çalışır.

İnsan kaynakları ihtiyacınıza yardımcı olurken, işe uygun personel analizine ek olarak personelin kurum kültür ve etiketine uyum sağlayıp sağlayamayacağı da analiz edilir. İstihdam ihtiyaçlarınızın neden ve sonuçları ile ilgili geribildirimde bulunulur. İşe alım sürecinde elde edilen tüm veriler belgelenir, raporlanır, arşivlenir ve dilediğiniz an erişiminize sunulur.

Değişim insanla başlar felsefesi ile çıktığımız bu yolda insana fayda sağlayacak çözümler üretiyoruz.

Stratej İnsan Kaynakları'nda uzmanlarımız ihtiyaçlarınıza yönelik tüm süreçlerde sizinle iletişim halinde kalarak sonuç odaklı toplam kalite yönetimini uygular. Stratej İnsan Kaynakları, şirketlere ve bireylere fayda sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. İşe alım, seçme ve yerleştirme, insan kaynakları süreçleri ve danışmanlık hizmetlerinde size özel bir deneyim sunuyoruz. Yeni ve fırsatlarla dolu bir kariyer veya şirketinize özel işe alım ve istihdam çözümleri için stratejik kararlar almanız gerekiyorsa doğru yerdesiniz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları