Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Coğrafi Bilgi Sistemleri Teknikeri / Teknik Ressam

Ankara
  • 17.11.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

Mühendislik Firmamıza DSİ projelerinde Teknik Çizim ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (ArcGIS vb.) uygulamaları konusunda yetiştirilmek ve çalıştırılmak üzere Tekniker seviyesinde personel aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

AutoCAD ve / veya NetCAD vb. uygulama bilgisine sahip olmak,

Coğrafi Bilgi Sistemleri (GIS) konusunda çalışma ve öğrenmeye hevesli olmak (CBS bilgisi şart değildir, ancak tercih sebebidir)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
Ankara
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Dün
NESCE İNŞ.ENERJİ VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Vezir İnşaat Ticaret A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
NESCE İNŞ.ENERJİ VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
NESCE İNŞ.ENERJİ VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
NESCE İNŞ.ENERJİ VE TİC.A.Ş.
Ankara
Son 1 Ay
BAŞVUR
Solmaz Taahhüt İnşaat A.Ş.
Ankara
21.02.2024
BAŞVUR
Solar Fame Enerji A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
Akgün İnşaat Taah. Tic. Ve San. Ltd. Şti.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Suiş Proje Müh. Müş. Ltd. Şti.

SUİŞ PROJE; 1965 yılında, su ve toprak kaynaklarının geliştirilmesi projelerinde çalışmak üzere Ankara'da kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne kadar firmanın ilgilendiği konular; barajlar ve hidroelektrik santrallar, sulama tesisleri, içmesuyu ve kanalizasyon sistemleri, arıtma tesislerinden başlayarak; yol, köprü, havaalanı, bölgesel ve kırsal planlama, endüstri yatırım projeleri, fizibilite çalışmaları, işletme idaresi ve sistem araştırması ile bunların bilgisayar uygulamaları konularını da içine alacak şekilde genişlemiş ve genişlemektedir.
SUİŞ PROJE, harita alınması, jeolojik, temel ve malzeme etüdü gibi ana bilginin toplanmasından, fizibilite (planlama), projelendirme, mukavele dokümanlarının hazırlanması, değerlendirilmesi, müteahhit seçimi ve inşaat teknik kontrolluğuna kadar bütün mühendislik ve müşavirlik hizmetlerini, isteğe göre kısmen veya tamamen temin etmektedir.
SUİŞ PROJE'nin hiçbir müteahhitlik firması veya malzeme üreticisi ile ilgisi yoktur ve yalnızca mühendislik / müşavirlik hizmetleriyle iştigal etmektedir. SUİŞ PROJE, Uluslararası Müşavir Mühendisler Birliği FIDIC, İslam Ülkeleri Müşavirler Birliği FCIC ve Avrupa Müşavirlik Birlikleri Federasyonu EFCA üyesi Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği (TMMMB) üyesidir.
SUİŞ PROJE, Devlet Su İşleri ve İller Bankası gibi Türkiye’deki önemli kamu kuruluşlarına uzun yıllardır müşavirlik hizmeti sunmaktadır. SUİŞ PROJE, hem yurt içinde hem de yurt dışında (Azerbaycan, Arnavutluk, Kırgızistan) İslam Kalkınma Bankası, Kuveyt Kalkınma Fonu, Avrupa Yatırım Bankası, Asya Kalkınma Bankası gibi uluslararası finans kuruluşları için de müşavirlik hizmeti vermiş ve vermektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları