Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Branş Öğretmen Alımı
SULTAN FATİH EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Engelli Personel

İstanbul Avrupa Yakası
  • 3.07.2015
  • 50 - 100

İş Tanımı

Türkiye İlmi ve İçtimai Hizmetler Vakfı'nın eğitim markası olan Sultan Fatih Eğitim Kurumları 1500 öğrencisi ve 200 eğitim ve idari kadrosu ile Türkiye Milli Eğitimin hizmetindedir.

Okullarımızdan Beylikdüzü ve Fatih  Kampüslerimizde değerlendirmek üzere engelli ön büro personeli istihdam edilecektir.

Aranan Nitelikler

En az Lise Mezunu

Bilgisayar kullanmayı bilen

Görünür engelinin bulunmaması

40 yaşını aşmamış ve sigara kullanmayan Bay / Bayan

 

Benzer İlanlar

İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Hilton İstanbul Bakırköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALTINŞEHİR SEVGİ TERCÜME
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
25.02.2024
BAŞVUR
Radisson Residences, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
Radisson Collection Hotel, Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
CREDENCE RİSK YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SULTAN FATİH EĞİTİM KURUMLARI

-Sultan Fatih Koleji bilgili, inançlı ve ahlaklı nesiller yetiştirmeyi amaç edinmiş Türkiye İlmi İçtimai Hizmetler Vakfının bir eğitim kurumudur.

-Sultan Fatih Kolejinde hayatın en önemli konusu olan çocuklarımı­zın eğitim öğretimi, geniş fiziki imkânlarla, teknolojik alt yapıyla, en önemlisi de gözünüz arkada kalmayacak şekilde emanet edebileceğiniz öğ­retmen ve yönetici kadrosuyla en ideal şekilde gerçekleşir.

-Öğrencilerimizi günümüzün değişen koşulları ve her alanda yaşanan kapsam­lı dönüşümleri bilen, dünyayı anlayabilen, yorumlayabilen, eleştirel düşünen, yeniliklere açık, ileri görüşlü, iki yabancı dil öğrenmiş, değerlerine bağlı, grup ve hizip taassubundan uzak özgür bireyler olarak yetiştirmekteyiz.

-Bireyselleştirilmiş eğitim modelleriyle öğrencilerimizin kabiliyetlerini keşfe­dip, özel öğretim imkânlarıyla onları lise ve üniversite yerleştirme sınavlarına hazırlamak­tayız.

-Sultan Fatih Kolejinde eğitim öğretim hayatı, anaokulundan lise son sınıfa kadar gerek akademik çalışmalar gerekse sosyal aktiviteler açısından mutlu, huzurlu ve verimli bir süreçtir.

MİSYONUMUZ;

  • Özel Sultan Fatih Eğitim Kurumları olarak gayemiz: Millî ve manevî değerleri benimseyen, tarihi ve toprağı ile bütünleşmiş, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, geleceği sahiplenen, ahlâklı, asil, sevgi dolu, barışçı, özgüven ve kişilik sahibi, insana saygılı, temsil yeteneği olan öğrencileri yetiştirmektir. Öğrenmeyi öğretmek, kâbiliyetleri keşfedip yönlendirmek, toplumun her kesimini kucaklamak, toplam kalite anlayışı, modern donanım ve uluslararası bilgi birikimiyle geleceğin Fatihlerini yetiştirmek için varız. Velisi ile bütünleşmiş, katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış, öğretmenine kendini daha iyi yetiştirme ve ilerleme imkanı sağlayan, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturan bir anlayışın sahibiyiz. Ülkümüz yükselmek; eğitim ve öğretimde, mükemmele ulaşarak en önde olmaktır. 

VİZYONUMUZ;

  • 2023 Yılında; Toplumun her kesiminin tercih ettiği, kendi üniversitesini kuran, Türkiye’nin bütün bölgelerinde ve dünyanın sayılı ülkelerinde okulları ve araştırma merkezleri bulunan, öğrencilerini yüzdeyüz başarıya ulaştırarak geleceğin liderlerini yetiştiren bir kurum olmaktır.
DEĞERLERİMİZ / İLKELERİMİZ;
  • Temel ilkemiz insan merkezli olmaktır. “Tüm çabamız öğrencilerimizin başarısı, velilerimiz ve çalışanlarımızın mutluluğu içindir.” Kararlarımızı alırken katılımcılık anlayışına sahibiz. Öğrenci seçiminde önceden belirlenmiş kriterlerimiz vardır. Öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı objektif ölçülere göre seçeriz ve değerlendiririz. Başta zaman olmak üzere tüm kaynakların etkin, kullanımı ve karlılık çalışmalarımızın temelinin teşkil eder. Eğitim araç ve gereçlerinde tanımlanmış kalite vazgeçilmez prensibimizdir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları