Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Engelli Personel

İstanbul Avrupa Yakası
  • 15.07.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Meslek Yüksekokulumuzda aylık personel puantajlarının yapılması, kontrol edilmesi, onaylanması, öğrencilerin staj ile ilgili SGK giriş ve çıkış işlemlerinin yapılması, e-bildirgelerin hazırlanması, onaylanması işlemlerini gerçekleştirecek personel alınacaktır. 

Aranan Nitelikler

-          Meslek Lisesi veya MYO mezunu

-          Personel özlük ve veri giriş işlemlerinde tecrübeli

-          MS Office programlarını kullanabilen

-          Eğitim sektöründe çalışmış olması tercih nedenidir

-          Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden

**Adayların sağlık kurulu raporlarında yazılı olan işgücü kayıp yüzdesini ve engellerini açık olarak ön yazıda belirtmelerini rica ederiz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
GIDASER GIDA DAĞITIM SAN VE TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL OKMEYDANI HASTANESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
Hilton İstanbul Bakırköy
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALTINŞEHİR SEVGİ TERCÜME
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
25.02.2024
BAŞVUR
İPEK PORSELEN
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
11.06.2023
DİVRİK SAĞLIK İŞLETMELERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
4.05.2023
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL AYVANSARAY ÜNİVERSİTESİ

-İstanbul Ayvansaray Üniversitesi; Plato Vakfı tarafından 24/11/2016 tarihli ve 29898 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 6761 numaralı kanun 16/11/2016 kabul tarihi ile kurulmuştur.

-21/4/2009 tarihli Bakanlar Kurulu’nca Vakıf Meslek Yüksekokulu olarak kurulan ve 4 bölümle eğitim öğretim hayatına başlayan Plato Meslek Yüksekokulu, bugün geldiği noktada 34’e yakın programı ile İstanbul Ayvansaray Üniversitesi’ne bağlanmıştır.

-İstanbul Ayvansaray Üniversitesi bünyesinde; Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İktisadi, idari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Sosyal Bilimleri Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Plato Meslek Yüksekokulu’nu bulundurmaktadır. Şu an aktif olarak 16 lisans üstü program, 21 lisans bölümü, 60 ön lisans programıyla girişimcilik kültürünü benimsemiş, özgüveni yüksek mezunlar yetiştirmek için çalışmalarına devam etmektedir.

Misyonumuz;
  • “Hayatın içinde, Geleceğin peşinde”
  • Bilim, Sanat ve Tasarımın birlikte yorumlandığı kendi ekolüne ve özgün modeline sahip bir öğretim sistemiyle, hayatın içinde ancak geleceğin peşinden koşan, girişimcilik kültürünü benimsemiş, özgüveni yüksek mezunlar yetiştirmek.
  • Sanat ve Tasarım alanında Mükemmeliyet Merkezi olmak ve tarihi lokasyon ve kültürel mirası birleştirerek üniversite kavramını bilimsel ve toplumsal değerler üzerine oturtmak.
Vizyonumuz;
  • İstanbul Ayvansaray Üniversitesi; evrensel ve çağdaş değerleri benimsemiş, bunları yerel değerlerle bütünleştirerek kendi ekolünü yaratacak tarzda ve sürekli gelişimi esas alan bir kalite anlayışıyla çalışmalarını sürdürür. Bilim, sanat ve tasarım arasındaki ilişkiyi yeniden yorumlayarak, üçünün uyum içerisinde birlikte var olduğu bir eğitim ve öğretim sistemini benimser.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları