Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

RESTORAN YÖNETİCİ ADAYI - GEMLİK

  • 7.10.2015
  • 100 - 200 başvuru

İş Tanımı

Kısa Şirket Tanıtımı
Ata Grubu' na bağlı Tab Gıda Sanayi ve Tic.A.Ş 1994 yılında kurulmuş, 1995' de ilk BURGER KING restoranını İstanbul'da açmıştır. Bugün Tab Gıda açmış olduğu restoran sayısı ve müşteri hacmi ile sektörde liderdir. Tab Gıda, bünyesine Burger King' den sonra yeni katmış olduğu markaları Sbarro, Popeyes ve Arby’s restoranları ile birlikte etkinliğini her geçen gün artırmaktadır.

İş Tanımı
Başta insan ve ürün olmak üzere tüm kaynakları, müşteriye en iyi hizmeti sunmak için bir arada kullanacağınız bir iş...
Müşteri odaklı çalışma tarzı, hırsı ve motive edici lider kişiliğiyle ekibine örnek olabilecek bir Yöneticilik pozisyonu.
Unutmayın ki, başkalarının imrenerek, herkes tarafından kabul görmüş bir isme sahip, dev bir restoran zincirinden söz ediyoruz. Bu zincirde marka bağımlılığını daha da güçlendirip, müşteri trafiğini önemli ölçüde artıracak kişi de siz olacaksınız.
Ve gösterdiğiniz işte üstün performansın karşılığı: başarıyı ödüllendiren bir şirkette, hızla yükselmeye açık bir Yöneticilik kariyeri.
Yönetici Adayı pozisyonunda bize katılan arkadaşlarımız, işe başlamalarını takiben 3 aylık bir eğitim programına alınırlar. Bu eğitimin büyük kısmı restoranlarda işbaşı eğitimi olarak verilir. Eğitim programı sonunda Müdür pozisyonuna atanan arkadaşlarımız restoranda göreve başlarlar.
Restoranlarımızda müdür pozisyonundaki tüm arkadaşlarımız, operasyonumuzun ihtiyaçları doğrultusunda Türkiye' nin herhangi bir yerindeki başka bir restorana atanabilir.
Yöneticilik kariyeri için önemli bir tecrübe getiren bu çalışma programı dahilinde Müdürlerimiz vardiya sistemi ile çalışırlar ve haftada bir gün ( hafta içi olmak üzere) izin kullanırlar.

Aranan Nitelikler

- Üniversite mezunu,
- 30 yaşını aşmamış ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- Yönetici yeteneklerine sahip,
- Müşteri odaklı,
- İnsan ilişkilerinde başarılı
- Gemlik'de ikamet eden

adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

PAYLAŞ

TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.ŞAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Bursa
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
Bugün
Şirket Bilgileri Gizli
Bursa - Nilüfer, Bursa - Mudanya, Bursa - Osmangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları
Bursa - Nilüfer
28.11.2023
BENZER TÜM İLANLAR