Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Gıda Personeli

  • 4.04.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

Süt ve süt ürünleri işletmemizde çalıştırılmak üzere bay-bayan elemanlar alınacaktır. Resimli özgeçmiş ile başvurulması rica olunur.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Sisoft Sağlık Bilgi Sistemleri A.Ş.
Ankara - Çankaya, Ankara
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TALEN TEKSTİL SAN.VE TİC.A.Ş.

Talen Grup ticari hayatına 1996 yılında Teksal Tekstil San. ve Tic.A. Ş olarak başlamış ve 2006 yılında unvan değişikliğine giderek Talen Tekstil ve Kimya San. Tic. A.Ş olarak devam etmektedir.

İşletmelerimiz; pamuk ve pamuk telefleri, polyester telefleri, yün döküntü ve kırpıntıları, akrilik döküntüler başta olmak üzere tekstilin ihtiyaç duyduğu tüm ana malzemeyi üretip işleyen bir altyapıya sahiptir. Sektörde tecrübemizi, uzman kadro ve teknolojiyi en verimli şekilde kullanarak yurtiçi ve yurt dışında, sektörün ihtiyaç duyduğu hammaddeyi işlemek konusunda saygın bir yere sahip olmanın gururunu yaşamaktayız. Sadece tekstil alanında değil edindiğimiz tecrübe ile çağın gereklerine uygun, estetik binalar ile ülkemizin önde giden firmaları arasında sağlam bir yere gelmiş bulunmaktayız.Talen Grup güvenilir gıda isteyen ülkemiz insanının ihtiyacını en hızlı şekilde karşılayabilmek için gerekli altyapı, lojistik ve güvenilir gıdanın öneminin farkında olan insan gücünü bünyesinde barındırmaktadır.

Otomotiv, elektrik, beyaz eşya ve ayakkabı gibi birçok alanlarda da yoğun olarak kullanılan plastik sektöründe de diğer sektörlerde olduğu gibi bu sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti veren ve sektörün aranılan oyuncuları arasında kabul gören ve çıtayı her geçen gün yükselten bir çalışma disiplini içerisindeyiz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları