Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Genel Başvuru
ENGELLİ Tatilsepeti.com
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 10.10.2015
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Satın alma işlemini gerçekleştirmiş müşterilerimizin, satış sonrasında tüm istekleri ile ilgilenen, iptal, değişiklik ve çeşitli konaklama taleplerini gerçekleştiren, müşterilerimiz ve çözüm ortaklarımız arasındaki iletişimi sağlayan ekibimizde görev alacak  ''Operasyon Müşteri Temsilcisi '' aranmaktadır. 

Aranan Nitelikler

Turizm sektöründe kariyer hedefleyen, Türkiye' nin en büyük turizm portalı ve % 100 misafir memnuniyeti anlayışıyla hizmet veren, lider ve güvenilir bir turizm markasında, Operasyon Müşteri Hizmetleri departmanında görev almak ister misiniz ?

Diksiyonu düzgün,
Telefonda iletişim ve problem çözme yeteneği güçlü,
Sözel ifade becerilerine ve ikna yeteneğine sahip,
Müşteri memnuniyetiyle, çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen,
Şikayet yönetiminde başarılı ve müşteri memnuniyeti yaratabilen,
Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilen çalışma arkadaşları arıyoruz.


 

Özet Bilgiler

Tatilsepeti.comAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara, İzmir
Dün
Doruk Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
3.02.2024
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
12.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Tatilsepeti.com

Tatilsepeti.com Hakkında

Tatilsepeti,

21 milyonu tekil olmak üzere toplamda 56 milyondan fazla yıllık ziyaretçi sayısıyla Türkiye'nin önde gelen turizm portalıdır. 3.000'den fazla yurtiçi, 350 binden fazla yurtdışı otel, 7.000'?in üzerinde yerel ve yurtdışı tur seçeneğini, uçak bileti ve araç kiralama hizmetleri gibi farklı ulaşım alternatifleriyle tek bir platformda toplayan Tatilsepeti, seyahat tutkunlarının hayatını kolaylaştıran servisleriyle tatil dendiğinde akla gelen ilk turizm markasıdır.

Tatil ve seyahat ihtiyaçları konusunda en kaliteli hizmeti verme amacını taşıyan, müşteri odaklı satış öncesi/sonrası hizmetleriyle, en doğru bilgi ve en geniş ürün seçeneğini, en uygun ödeme koşullarında sunan tatilsepeti.com, deneyimli danışmanlardan oluşan 200 kişilik çağrı merkezine sahiptir.

"Tatil sebebin varsa, tatilsepeti'n var" sloganıyla faaliyetlerini sürdüren marka, müşterilerine bir tatil sitesinden beklediklerinin ötesinde, bir tatil alışverişi deneyimi sunma misyonuyla hareket etmektedir.Kurulduğu ilk günden itibaren yenilikçi yaklaşımıyla internet turizmciliğinde sektöre öncülük eden tatilsepeti, 2009 yılından bu yana dünyanın en büyük online tur operatörü Expedia'nın Expedia Affiliate Network EAN ağına dahildir.

2013 yılında Londra merkezli yatırım fonu Bancroft Private Equity'den yatırım alarak büyümesini hızlandırmış olan firma, Türkiye'de yabancı bir şirket tarafından yatırım alan ilk turizm platformudur.tatilsepeti.com ve sunduğu hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.tatilsepeti.com adresinden ya da 444 44 20 numaralı telefondan ulaşılabilir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları