Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ofis Sekreteri

Ankara
  • 25.05.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Şirketimiz 65 yıllık köklü bir firmadir. Isı ve su yalıtım malzemeleri konusunda tanınmış markaların Türkiye münhasır temsilciliğini yapmaktadır. Ürünlerimizin satiş ve uygulamaları bayi kanalımızla yapılmaktadır. önümüzdeki yıllarda üretimde planlarımız dahilindedir. Şirket merkezimiz Ankara Çankayadadır.

Aranan Nitelikler

Bayi ve müşteri görüşmelerini yapabilecek, diksiyonu ve fiziği düzgün, beşeri ilişkileri iyi olan, kolay iletişim kurabilen, bayan sekreter

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
2.02.2024
BAŞVUR
KA PROJE DANIŞMANLIĞI MÜHENDİSLİK A.Ş.
Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
TML Eğitim Danışmanlık
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
SERÜVEN RESTORAN
Ankara - Çankaya
Bugün
Coldwell Banker Center
Ankara - Yenimahalle
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören, Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Teknolojik Yapı Merkezi

 Tamgüç, 1950 yılında, Merhum A. Mahir Patoğlu tarafından, kurulmuştur. Uzun yıllar boyunca ülkemiz ekonomisine endüstriyel üretici olarak hizmet vermiştir. Uzun yıllar boyunca elektrik, elektromekanik konusunda üretim yapmış, Ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmuştur.

1994 yılında kurulan Teknolojik Yapı Merkezi ise faaliyet alanı olarak, enerji tasarrufu ve verimliliğini seçmiş, ülkemize yeni ve çevreci teknolojileri getirmek, tanıtmak üzere kurulmuştur.

Günümüzde ise, Tamgüç ve Teknolojik Yapı Malzemeleri güçlerini birleştirerek, yaşadığımız dünyayı kirletmeden, çevre’ye duyarlı, doğa’ya saygılı, enerji tasarrufunun bilincinde, yeni teknolojileri ülkemizde tanıtmakta, yapı sektöründe, enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda çalışmalarını sürdürmektedir. Bizden sonraki kuşaklara, çocuklarımıza, yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için, çaba göstermekteyiz.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları