Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Üretim İşçisi

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.07.2018
  • 50 - 100

İş Tanımı

Matbaa kimyasalları üretimi yapan firmamız ayni zamanda bir çok ülkeye ihracatta yapmaktadır. Genişleyen üretim ihtiyacımıza yönelik olarak artan istihdam ihtiyacımız için yeni personele gereksinim duyulmaktadır. Bu amaçla Esenyurt Akcaburgaz Mahallesi bölgesindeki is yerimizde üretimde çalışacak nitelikli personele ihtiyaç duyulmaktadır. Cevresi ile iyi ikili iliskiler kurabilen, ozguveni olan, is displinine sahip, yuksek tempoda calisabilecek adaylarin basvurmasi rica olunur.

Aranan Nitelikler

Kimyasal malzeme ve boya üretiminde deneyim sahibi olmak
B sinifi Ehliyet sahibi olmak
Forklift Ehliyeti sahibi olmak

servis güzergahı Kıraç-Beylikdüzü-Talatpaşa-Saadetdere-Torium çevresi-Avcılar -Cennet-Sefaköy 
Erkek adaylar için askerlik yapmis olmak
Benzeri isyerinde deneyim sahibi olmak
Lise mezunu olmak
tercih nedeni olacaktir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LİTHOPAK BASIM KAĞIT VE AMBALAJ SAN A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
16.02.2024
BAŞVUR
Pelit Çikolata ve Gıda San. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
Dizayn Etiket Sanayi Ticaret A.ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
ÖZKARDEŞLER KARTON AMBALAJ ENDÜSTRİYEL KALIP SANAYİ VE TİCARET AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
ERFE GROUP AKILLI CİHAZ VE GİYİM TEK. SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
FEZA CİLTBEZİ SANAYİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Dün
ÖZKAYNAK MADEN SUYU TİCARET LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İPEK PORSELEN
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
Doğan Kilit ve Madeni Eşya San. Tic. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
7.02.2024
BAŞVUR
CHARMING TRIM ETIKET LTD.ŞTI
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TEKNOVA MATBAACILIK KİMYA SAN.VE TİC.A.Ş.

-TEKNOVA, ülkemizin yurtdışından ithal ettiği baskı kimyasalları ve malzemelerini kendi tesislerinde yüksek standartlarda üreterek, yalnızca ülke sınırları içerisindeki müşterilere değil dünya çapında 30'dan fazla ülkeye hizmet vermektedir.

-2001 yılından bu yana, baskı ambalaj sektörüne hizmet veren TEKNOVA kuruluş misyonuna uygun olarak; Türkiye’de uluslararası standartlarda matbaa kimyasallari, kalıp kimyasalları, matbaa sarf malzemeleri ve su bazlı lak ve su bazlı flekso mürekkep üretimini gerçekleştirmekte ve ARGE faaliyetleri ile sektöre yeni ürün ve teknolojileri sunmaktadır.

-Sektörün ihtiyaçları olan kimyasal ürünler, yardımcı malzemeler, blanketler (baskı kauçuğu), makina ve yedek parçalar için dünyanın saygın üreticilerinin Türkiye temsilciliğini yürütmektedir.  Teknova, tesislerinde üretimi ve satışı gerçekleştirilen 100’den fazla türde Teknova markalı ürünün yanında, temsilcilikler kanalı ile Trelleborg Sava, Baldwin, Tesa, MARKS.3ZET, Betz, Cheshire Anilox, IST-UV, LeadEdge ve birçok farklı global markanın satışı gerçekleştirilmektedir.

-Uluslararası lisanslar ve kalite belgelerine sahip olan ürün çeşitliliği ile rakiplerinden farklılaşan bir kalite standardı sunar. Üretim kalitesini en üst seviyede tutmak amacıyla kullanılan tüm hammadde ve malzemeler yine uluslararası standartlara uygun olmasına dikkat edilerek tedarik zincirine dahil edilir. Bu nedenle Türkiye'nin uluslararası FOGRA kalite belgesine sahip ilk ve tek yerli üreticisi konumundadır. 

-Sektörün talepleri doğrultusunda, ürün çeşitliliğini artırmakta ve yatırımlarını sürdürmektedir. Gerek uluslararası pazarda gerekse Türkiye pazarında müşterilerinin varolan güvenlerini artırmak amacıyla ISO 9001 kalite belgesi, uluslararası denetim şirketi olan UKAS denetiminde alınmıştır. Kalite prensibi, yapılan her üretimin yüksek kalite standartlarında ve sonsuz müşteri memnuniyetini hedefleyen üretim felsefesinde yapılmasını sağlamaktadır. Üretim faaliyetlerinin çevreye verebileceği zararların sistematik bir şekilde azaltılması ve mümkün ise ortadan kaldırılabilmesi için geliştirilen çevre yönetim sistemi ISO 14001 alınmıştır.

-TEKNOVA, baskı sektöründe önemli bir onay kuruluşu olan FOGRA Enstitüsü’ne başvuru yapmış ve ürünleri Fogra onayını almıştır.  FOGRA sertifikasına sahip olan ürünler ayrıca çeşitli makine üreticisi olan firmalar (MAN, Heidelberg, KBA, Baldwin vb) tarafından da test edilmekte ve alınan kimyasalların baskı makinalarına üretim sırasında hiçbir zarar vermedikleri onaylanmaktadır. Uluslararası güven telkin edici onay kurumlarından alınmış belgelerle, ürettiği ürünlerin uluslararası pazardaki konumunu sağlamlaştırmayı hedeflemektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları