Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Site Yönetimi&Muhasebe &Bütçe Operasyon Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası
  • 2.12.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Toplam Bina Yönetimi yapan firmamızın merkez kadrosu için Bina Yönetimleri ile koordinasyonu sağlayacak Site Yönetimleri Müdürü aramaktadır.

  1. Bina Yönetim ve İdari Hizmetleri ,
  2. Muhasebesel Hizmetleri kapsamında verilen hizmetlerin ifası,sevkidaresi ve koordinasyonunu yapacaktır.
  3.  Projelerde yapılan işi denetleyecektir.
  4. Personel bulunan projelerde muhasebe personelleri idari ve sicil olarak İşletme Müdürüne bağlı yapılan iş ve fonksiyon bakımından kendisine bağlı olacaktır.
  5. Site  Müdürüne yaptığı denetim  sonuçları hakkında Detayları iş üzerinde anlatacak ve takibini yapacaktır.
  6. İlgili hizmetleri denetlerken veya bizzat ifa ederken,TFM Group ‘un muhatabı sözleşme sahibi işveren ile yapılan sözleşme şartlarına uygun hareket edecektir.
  7. Tüm Hizmetlerin ifası veya denetimi için İşverenimizin Talimat&Prosedürlerine, Yönetim Planlarına ve Kat Mülkiyeti kanununa uygun olarak  iş ve işlemleri yapacak veya yaptıracaktır.
  8. Tüm hizmet verilen sitelere ait işletme projelerinin hazırlanması,tebliği,tebliğin yönetim planı ve kat mülkiyeti kanunu gereği eksiksiz yapılması ve takibini yapacaktır.
  9. Yapılan İşletme Bütçelerinin ön onayını bağlı olduğu TFM yetkilisinden   alarak Kat Malikleri Yönetimi ile mutabakatı sağlamaktan Genel Kurul veya Yönetim Kurulu nezdinde onaylattıracak  ve tebliğini yaptıracaktır.
  10. Tüm hizmet verilen sitelere ait işletme projelerinin planlanan/gerçekleşen tablolarının her ay düzenlenmesi raporlanmasını yapacaktır.
  11. Yönetim yaptığımız projelerde  Gelir Gider Tablosu,Bilanço,Mizan vb tablolarını yapacak ve ilgililer paylaşacaktır.
  12. Yönetim yaptığımız projelere  ait Gider evraklarının girilmesini(muhasebe elemanı olanlarda denetimi)girilen evrakların yönetim kurulu onayı ile girildiğinin teyit edilmesini, onayalınmasını ,denetleyecektir.(muhasebe elemanı olan noktalarda denetimi).
  13. Apsiyon sisteminde tüm hizmet noktaları için gider evraklarının günlük girilmesini takip edecek ,tahsilatları,banka ve gider kalemlerini günlük işlenmesini ve Apsiyon sisteminin  en kötü halde 12 saat öncesine göre güncel bilgilerini vermesini denetleyip takip edecektir.
  14. Apsiyon sitemi üzerinde yapılacak,yaptırılacak,duyuru,ilan ve faaliyet raporlarının yayınlanması bayram ve önemli günlere dair kutlama mesajlarının yayınlanması veya yayınlatılmasının takibi ve yayın edilecek metin yönetim kurulu tarafından onayının alınması sağlayacaktır.Takip edecektir.
  15. Tüm yayınlanacak,Yaşam Kılavuzları,Yaşam sirküleri,yönetimin beyanları vb.nin de bu program dahilinde tüm maliklere açık yayınından ve yayın öncesi onay mutabakatlarının yönetimler ile yapacaktır.
  16. İşletme Müdürü olan projelerde İşletme müdürlerinden,olmayan projelerde TFM Operasyonyöneticilerinden  destek alarak Aylık Faaliyet Bültenleri(kısa)ninApsiyon üzerinde ve tüm maliklere mail olarak duyurulmasını organize edecektir..
  17. Tüm hizmet verilen sitelerde gerçekleşecek Yönetim Kurulu,Merkez Yönetim Kurulu vb.adlı toplantılara (gece ,gündüz)şirketi temsilen iştirak etme toplantı notlarını oluşturmaktan ve oluşturulmasını sağlamaktan,sorumluluk alanındaki süreçleri zamanlamak,takip etmek ve ifasından sorumludur.
  18. Tüm hizmet verilen sitelerde gerçekleşecek Olağan Genel Kurul,Olağanüstü Genel Kurul toplantılarının tebligatları,düzenlenme faaliyetlerinin sevk ve idaresi,toplantı tutanakları ve alınan karaların doğru ve kabul gören şekilde yapılması/yaptırılmasını sağlayacaktır.
  19. Tüm hizmet verilen sitelerdeki karar defterlerinin,işletme defterlerinin tutulması yönetim planı ve kat mülkiyeti kanunu gereğince tutulmasının sağlanması. .
  20. Tüm hizmet verilen sitelerdeki Avukat ve İcra Takipleri,İcra Takibine konu dosyaların oluşturulması ,Avukata intikali(Yönetim Onayını almak dahil)İcradaki dosyaların tahsilat ve takip sonuçlarının raporlanması (Yönetime ve TFM Group içinde bağlı bulunulan yöneticiye).
  21. Tüm hizmet verilen sitelerdeki ödeme yapmayan malik veya site sakinlerinin uyarılması,vb süreçlerin sıkı takibi bu takipte işletme müdürlerinin ve muhasebe elemanlarının motive edecektir. Personel olmayan alanlarda aynı titizliği gösterecektir.Merkez Muahsebe sorumlulularını motive edecektir.
  22. Sitelerdeki iş alanındaki olası soru ve sorunlardan hareket ile bağlı olduğu yöneticiden onay alarak hareket etmekten ,müzakere ederek ortak akıl ve şirket menfaatlerini gözeterek hareket edecektir .
  23. Site Yönetimleri Müdürü tüm hizmet verilen sitelerdeki bilgi belge ve kararlar üzerinde tam bir gizlilik içerisinde iş yapmalı,sahip olduğu tüm bilgi,belge ve iş bilgilerini projeler arasında paylaşmamalıdır.Bu centilmence yaklaşımı sürdürmekten sorumludur.Ayrıca Bağlı olduğu yönetici bilgisi dışında bir paylaşım yapmayacaktır.
  24. Tüm hizmet verilen projeler de  Görev ve sorumluluklar kapsamında anılmamış Hizmet Paketimiz içerisindeki Site Yönetim modülünü,muhasebe modülünü,hukuk modülünü ve idari modülünü bağlayan tüm konulardan

Aranan Nitelikler

  1. Kat Mülkiyeti Kanunu ve Yönetim Planları Konusunda tecrübeli,
  2. Yüksek okul mezunu
  3. Bayan
  4. Mesai şartlarını iş gereği düzenleyebilen
  5. B sınıfı ehliyeti olan
  6. MS Office programlarına hakim
  7. Muhasebe bilgisi olan
  8. Tercihen Apsiyon,Logo,Eta bilen
  9. Stres altında çalışabilecek.
  10. İkna kabiliyeti ve koordinasyon gücü olan
  11. Sigara içmeyen
  12. İşletme Bütçesi ve Yatırım Bütçesi hazırlayıp tebliğ edebilecek.
  13. Genel Kurul Hazırlık ve ifa süreçleri yürütebilecek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GRAND STAR TURİZM SAN. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
18.03.2024
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir
Dün
BİZ PROFESYONEL YÖNETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Hertz Rent a Car
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
2.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR