Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kat Hizmetleri Müdürü

  • 15.02.2016
  • 100 - 200

İş Tanımı

1978 yılından beri faaliyet gösteren ve Türkiye’de turizmin en köklü ve öncü kurumlarından biri olan The Marmara Grubu, toplam 5 oteli – The Marmara Taksim, The Marmara Pera, The Marmara Şişli, The Marmara Antalya, The Marmara Bodrum ve çok özel davetlerin mekânı Esma Sultan Yalısı ile Türkiye’nin önde gelen markaları arasında yer alıyor.

Hizmet kalitesinden ödün vermeyen yapısı ile The Marmara, Türk geleneklerini seçkin misafirleri ile buluşturuyor.  Böylelikle, özgün duruşu ile uluslararası yabancı zincirlerle rekabet eden tek Türk zinciri olma özelliğini kazanıyor.  Yenilik ve öncülüğü kendisine temel ilke edinen The Marmara, değişik mimari özellikleri ile de büyük beğeni toplarken her otelinde misafirlerini farklı tasarımlarıyla şaşırtmayı başarıyor.

Biz The Marmaralılar; düşünceli, nazik, aydınlatıcıyız. Bu yüzden misafirlerimizin, neyi, ne zaman, hangi şekilde isteyebileceğini tüm detaylarıyla düşünürüz.  Deneyimli, kültürlü ve espriliyiz. Coşkulu, pozitifiz.  Ne şekilde olursa olsun, bizimle yolu kesişen herkes kültüre olan bağlılığımıza ve yaşamdan aldığımız hazza ortak olur. Yetenekli, kendinden emin ve yeniliklere açığız.  Misafirperver, davetkârız. İlişkilerimizde sıcakkanlı, daima uyumu yakalamak için düşünen ve sosyal yaşamı yönlendiren tarafız. Bilgilendirici, büyüleyici ve farklıyız.

Aranan Nitelikler

A+ misafir portföyüne, lüks ve butik servis anlayışı ile hizmet sunan, aynı zamanda; Türkiye'nin ilk SLH (Small Luxury Hotels of the World) üyesi olan, The Marmara Bodrum Otelimizin açık olan Kat Hizmetleri Müdürü pozisyonu için:

  • Üniversite mezunu, tercihen turizm alanında eğitim almış,
  • Benzer pozisyonda en az 5 yıl yöneticilik tecrübesine sahip,
  • İyi derecede İngilizce bilen, 
  • MS Office uygulamalarına hakim,
  • Tercihen daha önce Fidelio yazılımı kullanmış,
  • Erkek adaylar için askerlik yükümlülüğü bulunmayan,
  • Misafir memnuniyeti öncelikli, bütçe mantığına hakim, analitik,
  • Bodrum'da ikamet eden ve/veya ikamet edebilecek adayların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HOTRAIN Otel ve Restoran Eğitimleri
Muğla
Son 1 Ay
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
7.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
AVANTGARDE HOTEL
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TT HOTELS TURKEY OTEL HİZM.TUR.VE TİC.A.Ş
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Arts Hotel Istanbul
Muğla - Bodrum
Son 1 Ay
BAŞVUR
HAKAN BALI TURİZM OTELCİLİK VE SPOR HİZ.LTD.ŞTİ
Muğla - Bodrum
Son 1 Ay
BAŞVUR
PRIVE HOTEL BODRUM
Muğla
15.02.2024
BAŞVUR
PRIVE HOTEL BODRUM
Muğla
14.02.2024
BAŞVUR
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

The Marmara Otelleri

THE MARMARA HOTELS

 

Avrupa tarzını Türk misafirperverliğiyle birleştiren The Marmara Hotels and Residences, küçük ve hip otellerden büyük ve gösterişli otellere kadar çeşitlilik gösteren bir yelpazede hizmet veriyor. Grubun bünyesinde toplam 10 tesis bulunmaktadır. İstanbul’da şehir merkezinde bulunan 377 odalı The Marmara İstanbul, eski İstanbul’da konaklamak isteyenler için 203 odalı The Marmara Pera, iş dünyasına hizmet vermeyi amaçlayan ve yakında açılacak olan The Marmara Şişli, uzun süreli konaklamalarda ise Anadolu yakasında The Marmara Residences seçeneği farklı taleplerle gelen geniş müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Ayrıca, The Marmara Antalya, dünyanın ilk ve tek dönen oteli olarak Antalya’da 232 oda kapasitesiyle şehir otelciliğinde hizmet verirken, 96 oda kapasitesi ile The Marmara Bodrum dinlenmek, ancak bunu lüks ve ayrıcalıklı bir tesiste gerçekleştirmek isteyen müşterilere hitap etmektedir. New York’ un en lüks bölgelerinden Upper East Side’da bulunan The Marmara Manhattan ise, hem otel hem rezidans olarak misafirlerine evinden uzaktayken evi kadar rahat edebileceği konforlu bir ortam sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları