Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Destek Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli Gebze
  • 19.01.2016
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Trakya Et ve Süt Ürünleri A.Ş., bünyesinde 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren Polonez, işlenmiş et ürünleri alanında hijyen, kalite ve lezzetli ürünleriyle öne çıkan bir markadır. İstanbul Çatalca'da 5 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Polonez, 8 bin ton yıllık işleme kapasitesi ile tüketicisine ihtiyaçlarını ve sağlığını gözeterek geniş bir ürün gamı sunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana %100 prensibinden vazgeçmeyen Polonez, ürünlerinde %100 dana eti, %100 hindi eti ve % 100 tavuk eti kullanmaktadır. Bu konuda tüketicinin bilinçlendirilmesi ve sağlıklı beslenmeye teşvik edilmesi amacıyla çalışmalar da yürüten Polonez, bugün tüketicisine 70'i aşkın ürün çeşidi ile %100 kalite ve lezzet sunmaktadır.

Gıda güvenliği ve kalite konusundaki uygulamalarında, dünya standartlarına uygunluk gözeten Polonez  bu konuda gerekli sertifikaları almaya öncelik vermiştir. Gıda ürünlerinin üretimi ve dağıtımında temel yaklaşımlardan olan GMP (Good Manufacturing Practice), gıda üretim tesislerinin hijyen uygulamalarını belirleyen GHP (Good Hygienic Practices),  gıda güvenliği yönetim sistemlerini içeren ISO 22000 belgelerine sahip olan Polonez, gıda işletmelerinde sağlıklı üretim için gerekli hijyen şartlarının belirlenmesini kapsayan ürün güvenirliği sistemi HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) standartlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Bunun yanı sıra Polonez, BRC (British Retail Consortium) ve IFS (International Food Standarts) kriterlerine uygulayarak, kalite güvence sisteminde sürekli iyileştirme ve geliştirme hedeflerini sağlama çalışmalarına devam etmektedir.

Ar-Ge çalışmaları, teknolojik yenilikler ve ürün geliştirme konusundaki çalışmalarını ara vermeden sürdüren Polonez, sektöründe pek çok ilke imza atmıştır. İstanbul başta olmak üzere İzmir, Ankara, Adana, Samsun, Alanya ve Antalyadaki bayileri kanalıyla geniş bir dağıtım ağına sahip olan Polonez, Türkiye'nin seçkin zincir marketleri, perakende satış noktaları ve toplu tüketim alanlarında tüketiciyle buluşmaktadır.

Yeni yatırım ve büyüme planları doğrultusunda gelişimini sürdüren Polonez, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da hijyen, kaliteli ve lezzetli işlenmiş et ürünleri prensiplerinden taviz vermeden, tüketicisinin güvenine layık olmayı sürdürecektir.

Aranan Nitelikler

* EN AZ LİSE MEZUNU VEYA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ

* DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN GÖSTEREN

* SATIŞ TECRÜBESİ OLAN

* İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI

* İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK

* GÜLER YÜZLÜ VE DİNAMİK

* ÜRÜNLERİMİZİN TANITIMINI VE SATIŞINI YAPACAK

* ZİNCİR MARKETLERDE HAFTA SONLARI VE ÇAĞRI ÜZERİNE ÇALIŞABİLECEK.

* BAY/BAYAN ELEMAN

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Son 1 Ay
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TRAKYA ET VE SÜT ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.