Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ustabaşı & Vasıflı Eleman

İstanbul Anadolu Yakası
  • 17.07.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

Teknecilik sektöründe Türkiye’deki en büyük distribütörden biri olan Trio Deniz, bünyesindeki 6 tekne markasıyla, deniz tutkunlarının farklı ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak çözümler sunuyor. Sektörün lider markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen şirket, Sessa Marine, San Lorenzo, Hanse, Moody, Bayliner, Meridian olmak üzere İtalya, Almanya ve Amerika’nın en prestijli markalarının Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiriyor. Trio Deniz; İstanbul Pendik Marina’da bulunan merkez ofisi ve 10 teknelik VIP Dock’u, her biri deniz tutkunu olan çalışanları ve Bodrum’da dört mevsim boyunca faaliyet gösteren mobil satış ekibiyle hizmet veriyor.


Aranan Nitelikler


• Benzer pozisyonda 1-2 yıl tecrübeli
• Tercihen Motor, Mekanik veya Denizcilik Meslek Lisesi Mezunu
• Yüzme Bilmek
• İstanbul’un Anadolu yakasında ikamet eden ya da edebilecek
• İlgili adayların tercihe göre ya yenibir.com yada sukran.cetin@triodeniz.com üzerinden başvuru yapmasını rica ederiz

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TRİO DENİZ ARAÇLARI DIŞ TİCARET LTD ŞTİ.

Sektöründe Türkiye’deki en büyük üç distribütörden biri olan Trio Deniz, bünyesindeki 6 tekne markasıyla, deniz tutkunlarının farklı ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak çözümler sunuyor. Sektörün lider markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen şirket, Sessa Marina, San Lorenzo, Hanse, Moody, Bayliner, Meridian olmak üzere İtalya, Almanya ve Amerika’nın en prestijli markalarının Türkiye’deki satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Trio Deniz; İstanbul Pendik Marina’da bulunan merkez ofisi ve 10 teknelik VIP Dock’u, her biri deniz tutkunu olan çalışanları ve Bodrum’da dört mevsim boyunca faaliyet gösteren mobil satış ekibiyle hizmet veriyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları