Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Harita Teknikeri

Ankara
  • 6.05.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

Ankara ve çevresinde önemli projelere imza atmış olan Trio Yatırım & Değerleme 2006 yılında Taşkın Tamer Haşemoğlutarafından kurulmuştur.
Kurulduğu günden itibaren Ankara’daki birçok önemli konut projesinde yaklaşık 6000 konutun satışını başarıyla tamamlamış olanTrio Yatırım & Değerleme ilk konut Projesine Oran Şehrinde Güneşli konutlarıyla başlamış daha sonra Çankaya bölgesinde Ege Konutları, Elit Park Konutları, Park Vadi Evleri, Park Vadi Evleri Premium, Park Vadi Batı Evleri, Batıkent te Batı Park Evleri gibi birçok projenin halkla İlişkiler, reklam ve satışında başarılı çalışmalara imza atmıştır.
2010 yılından itibaren kendi konut projelerine ve arazi yatırımlarına yönelen Trio Yatırım & Değerleme birkaçını hayata geçirmiş ve iş programı dahilinde arazi geliştirme departmanımızla şehir planlamacılarımızla beraber bir çok arazi geliştirme projesi üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Aranan Nitelikler

Ankara'da devam eden projelerimizde çalıştırılmak üzere deneyimli, askerliğini yapmış , üst yapı deneyimli , Ankara ilinde ikamet eden ya da edebilecek olan şantiye şefi aramaktayız. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

TRİO İNŞ. PROJ. TUR. PAZ. GAY. SAN. TİC. LTD. ŞTİ