Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Uzman Ar-Ge Mühendisi

İstanbul Anadolu Yakası
  • 19.01.2016
  • 200 - 500

İş Tanımı

Tron Elektronik Sistemler AŞ, 1990 yılında kurulmuş olup Kablo TV (CATV) ve Uydu TV  (SMATV) şebekeleri için RF geniş bantlı dağıtım ekipmanlarının tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi alanında faaliyet göstermektedir. Tron, uzun yıllardır edinmiş olduğu bilgi ve uygulama yetenekleri sayesinde faaliyet alanlarını hızla gelişmekte olan sayısal TV yayıncılık ekipmanları ve Türkiye’nin lider Savunma Sanayi kuruluşları ile yürütülen ortak tasarım ve üretim faaliyetleri ile genişletmektedir.

Tron Elektronik Sistemler A.Ş olarak amacımız, profesyonel hayatlarında donanımlı olmayı ve öğrenmede sürekliliği benimseyen, kişisel becerilerini ve bilgi birikimini takım içerisinde kullanabilen ve aktarabilen, gerektiğinde sorumluluk alabilen doğru adayları tespit edip, ilgili pozisyonlara yerleştirmektir.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin Elektrik/Elektronik veya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • RF (yüksek frekans) ağırlıklı analog devre tasarımında çalışmış,
  • Simülasyon, prototipleme ve doğrulama çalışmalarında en az 2 yıl tecrübe sahibi olan,
  • Sorumlulukları kapsamında diğer birimlerle olan (mekanik, sayısal tasarım, yazılım, üretim, kalite, test v.b.) entegrasyonu sağlayacak,
  • Gömülü sistemler (PIC, FPGA v.b.) ve programlanması hakkında bilgi sahibi olan
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan,
  • Yazılı ve sözel olarak iyi seviyede İngilizce bilen,

 

Tercih Nedeni Olabilecek Ek Nitelikler

  • Kablo TV altyapı ekipmanlarının tasarımında (kuvvetlendirici, modülatör, merkezi sistem, v.b.) görev almış olan
  • Lisans ve/veya yüksek lisans eğitimini RF tasarım ağırlıklı tamamlamış olan, 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Aydın - Nazilli, Aydın, Balıkesir, Manisa, Tekirdağ - Ergene, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Yalova, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Çanakkale, Denizli
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
14.03.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
29.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
27.02.2024
BAŞVUR
Argedem Ar-Ge Destek Merkezi
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
19.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TRON ELEKTRONİK SİST.SAN.VE TİC.A.Ş.

 Tron Elektronik Sistemler AŞ, 1990 yılında kurulmuş olup Kablo TV (CATV) ve Uydu TV (SMATV) şebekeleri için RF geniş bantlı dağıtım ekipmanlarının tasarımı, geliştirilmesi ve üretimi alanında faaliyet göstermektedir.
Kablo/Uydu TV yayın ana merkezlerinde uygulanmak üzere; sayısal/analog TV yayın alıcı ve işlemcileri (demodülatör; modülatör ve transmodülatörler), geniş bantlı sayısal hizmetlere olanak tanıyan Kablo TV ve karasal yayın dağıtım şebekeleri için; hat tekrarlayıcılar, bina içi santrallar ve optik/RF dönüştürücüler, ana ürün programını oluşturmaktadır.

Satış gelirinin %90’ dan daha fazla payını özgün olarak tasarlanmış ve üretilmiş cihazlar oluşturmaktadır. Çok yönlü ve deneyimli mühendisleri, çeşitli ölçüm ve testlerin yapılabildiği ekipman ve simülasyon altyapısı ile problem ve istekleri sistematik bir biçimde ele alan, yeni teknolojilere kolay adapte olabilen, teknoloji yaratabilen ve bunun kalıcılığını sağlayan, bilimselliği ön planda tutan Ar-Ge, üretim ve teknik satış departmanları bulunmaktadır.

2015 yılı itibari ile başarı ile tamamlanmış 8 adet Sanayi ARGE projemiz, TUBİTAK tarafından Türk sanayisinin Ar-Ge yeteneğinin geliştirilmesi amacı ile desteklenmiştir. TUBITAK Sanayii ARGE destek programı kapsamında halen yürütülmekte olan bir projemiz mevcuttur.
Üst seviyedeki OEM/ODM entegrasyonumuz ve pazarlama olanaklarımız sayesinde, ürünlerimiz yerel pazarımızın ötesinde başka K. Amerika olmak üzere Uzak Doğu ve Avrupa Kablo TV şebekelerinde uzun senelerdir başarı ile uygulanmaktadır.
Tron, uzun yıllardır edinmiş olduğu bilgi ve uygulama yetenekleri sayesinde faaliyet alanlarını hızla gelişmekte olan sayısal TV yayıncılık ekipmanları ve Türkiye’nin lider Savunma Sanayi kuruluşları ile yürütülen ortak tasarım ve üretim faaliyetleri ile genişletmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları