Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bordro Elemanı

Sivas
  • 12.05.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

Personel özlük dosyalarının tutulması

Resmi evrakların takibi ve kontrollerinin yapılması

Aylık puantajların tutulması

Aranan Nitelikler

Merkezi İstanbul'da bulunan Turchrome Grup şirketlerinden Turchrome Anadolu Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti'nin Sivas ili Ulaş Şantiyesi'nde çalışacak, 

 

Bordro konusunda en az 3 yıl deneyime sahip

MS Office uygulamalarına hakim

Takım çalışmasına yatkın

Askerlik görevini tamamlamış (Erkek adaylar için)

 

Sivas merkeze servisimiz bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Turchrome Krom Maden Sanayi ve Dış Tic. Ltd. Şti.

 Turchrome 2012 yılının başında satın alma yaparak Türkiye’ye girdi. The Capital Group’un bir iştirakiyiz. İlgi alanımız tamamıyla Türkiye ve krom madenciliği ve hali hazırda Türkiye’nin 4 yönünde de üretim yapan bir firmayız.

Türkiye’de büyümeye yönelik çalışmalarımız var. Krom sektöründe Türkiye’de ciddi bir
oyuncu olmak en büyük arzumuz. Mevcut 30 yakın maden ruhsatımız mevcuttur. Bunların çoğu işletme aşamasında, bir kısmı da arama safhasında. Bu şekilde mevcut rezervlerimizi geliştirip görünür rezerv kategorisine getirip ruhsatlarımızı operasyon aşamasına getirmek istiyoruz. Özellikle Türkiye’deki sahalarımızda düşük terörlü kromları zenginleştirip, konsantre haline getiriyoruz vey parça cevher halinde ihracını yapıyoruz.

Yurt dışındaki büyük bir grubun Türkiye’deki iştiraki olarak Türkiye’de iyi işler yapmak en önemli misyonumuzdur. Yaptığımız her işimiz kurumsal nitelikte, şeffaf, çevreye duyarlıdır; işçi sağılığı ve emniyeti konusunda toleransımız yoktur. Genel merkezimiz ve operasyonlarımızda nitelikli ve konusunda uzman personel istihdam ediyoruz. Bugün şirketimizde finansal kesimden operasyona kadar yerli ve yabancı elemanlarımız bünyemizde çalışıyor ve 500 kişiye istihdam yaratmaktayız.

Şuan aktif bir şekilde bütün ruhsatlı sahalarımızda hem arama - etüt, sondaj ve yer altı / yer üstü madencilik faaliyetlerimizle parça cevher ve konsantre üretimimiz devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları