Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kredi Çözüm Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 11.01.2017
  • 100 - 200

İş Tanımı

  • Müşterilere özel ödeme planları oluşturmak,
  • Müşteriler ile görüşerek, ödemeleri hakkında  yardımcı olmak,
  • Hukuki konularda operasyona bilgi vererek müşterilere yol göstermek,
  • Müşteri hesaplarının takibini yapmak,
  • Turkasset Etik ilkeleri doğrultusunda, müşterilerin ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarına yardımcı olmak,

Aranan Nitelikler

Varlık Yönetim sektörünün öncülerinden LBT Varlık ile TURKASSET birleşmesi 2014 Haziran ayında gerçekleşmiş olup, yolumuza TURKASSET çatısı altında devam etmekteyiz.
  • TURKASSET olarak, Türkiye genelinde 7 büyük şehirde 500’ü aşkın çalışanımızla ve 800.000 üzerinde müşterimize hizmet vermekteyiz.
  • Kurulduğumuz günden bu yana, sektörün en hızlı büyüyen şirketiyiz.
  • 2014 yılında, Great Place to Work tarafından düzenlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri Yarışması’nda, çalışanlarımıza verdiğimiz değer doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz uygulamalarla İş- Yaşam Dengesi Özel Ödülü'ne layık görüldük ve 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye’nin en iyi 10 işvereni arasında yer aldık. 2015 yılında da Turkiye'nin En İyi İşverenleri Listesi'ne girdik. Böylece iki yıl üst üste bu ödülü kazanarak başarımızı sürdürdük.
  • Varlık Yönetim Şirketleri arasında kurumsal akademiye sahip olan tek şirketiz. TURKASSET Akademi’yle tüm çalışanlarımıza görev ve yetkinliklerine özel eğitimler veriyor, gelişimin ömür boyu olduğuna inanıyoruz.
  • Sektördeki öncü konumumuzla birlikte, ilkleri ve tekleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
  • Çalışanlarımızın kendilerini özgürce ve rahat ifade edebilecekleri iletişim platformlarına sahibiz. Şirketimizde açık ve sürekli iletişime imkân sağlamak amacıyla üst yönetimin ve insan kaynaklarının sürekli “erişilebilir” halde olmasına önem veriyoruz.
  • Çalışanlarımıza özel tasarlanan sosyal alanlar ve faaliyetlerimizle, onlara ayrıcalıklı, huzurlu bir çalışma ortamı sunuyoruz.
TURKASSET olarak, müşteri ve hedef odaklı, performansı yüksek, dinamizme ayak uydurabilecek, yeniliklere ve gelişime açık kişileri ailemize katmaktan mutluluk duyuyoruz.
Yukarıda okuduklarınız sizleri de heyecanlandırıyorsa, TURKASSET Ailesi’ne katılmak istiyor ve bu koşulları sağladığınıza inanıyorsanız, Müşteri Temsilcisi ilanımıza başvurunuzu bekliyoruz.

TURKASSET Agent Camp, 2 hafta sürecek olup, İstanbul’da yer alan Genel Müdürlüğümüzde  gerçekleşecektir.
  • Tercihen lisans/yüksekokul mezunu veya Açıköğretim Fakültesi öğrencisi,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • İletişim ve ikna yeteneğine sahip,
  • Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Mersin(İçel)
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Bugün
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Bugün
Balıkesir
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

HAYAT VARLIK YÖNETİM A.Ş

 

 

Varlık Yönetim sektörünün öncülerinden LBT Varlık ile TURKASSET birleşmesi 2014 Haziran ayında gerçekleşmiş olup, yolumuza TURKASSET çatısı altında devam etmekteyiz.

 
TURKASSET olarak, Türkiye genelinde 7 büyük şehirde, 500’ü aşkın çalışan ve 700.000’i aşmış müşterimize hizmet vermekteyiz.
Kurulduğumuz günden bu yana, sektörün en hızlı büyüyen şirketiyiz.
Great Place to Work tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2014”yarışmasında, çalışanlarımıza verdiğimiz değer doğrultusunda ve gerçekleştirdiğimiz uygulamalar sonucunda, 50-500 çalışan kategorisinde “Türkiye’nin En İyi Sekizinci İşvereni” seçildik. Ayrıca, “İş- Yaşam Dengesi Özel Ödülü’ne” de layık görüldük.
2014 PWC Çalışan Görüş ve Bağlılığı Anketi’ne göre, ankete katılan firmalar arasında Türkiye’de en yüksek çalışan bağlılığını oranına sahibiz.
Varlık Yönetim Şirketleri arasında kurumsal akademiye sahip olan tek şirketiz. TURKASSET Akademi’yle tüm çalışanlarımıza görev ve yetkinliklerine özel eğitimler veriyor, gelişimin ömür boyu olduğuna inanıyoruz.
Sektördeki öncü konumumuzla birlikte, ilkleri ve tekleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.
Çalışanlarımızın kendilerini özgürce ve rahat ifade edebilecekleri iletişim platformlarına sahibiz. Şirketimizde açık ve sürekli iletişime imkân sağlamak amacıyla üst yönetimin ve insan kaynaklarının sürekli “erişilebilir” halde olmasına önem veriyoruz.
Çalışanlarımıza özel tasarlanan sosyal alanlar ve faaliyetlerimizle, onlara ayrıcalıklı, huzurlu bir çalışma ortamı sunuyoruz.
TURKASSET olarak, müşteri ve hedef odaklı, performansı yüksek, dinamizme ayak uydurabilecek, yeniliklere ve gelişime açık kişileri ailemize katmaktan mutluluk duyuyoruz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları