Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Alışveriş Merkezi-AVM Müdürü

İstanbul Anadolu Yakası, İzmir
  • 20.01.2017
  • 200 - 500

İş Tanımı

Turkmall olarak Türkiye’de alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı alanındaki öncülüğümüze 1992’den bu yana devam ediyoruz. 20 yıllık süre içerisinde 80’den fazla alışveriş merkezi geliştirdik, 50’den fazla alışveriş merkezini tamamladık; bulundukları bölgelere ve perakendeci ortaklarımıza katma değer sağladık.

6 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı geliştirdik, 3 milyon metrekare kiralanabilir perakende satış alanı sağladık. 2.500’den fazla kiralama yaptık ve projelerimizde her yıl 150 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyoruz. Türkiye’deki perakende pazarını geliştirmeyi öncelik olarak kabul ederek, Türk alışveriş merkezi sektörünün dinamiklerini belirleyen projelerle ortaklıklara imza atıyoruz.

Tepe ve Metro Grup’la ortaklığımızın yanı sıra, MuIti Turkmall adındaki başarılı iş ortaklığımız, iş ortaklığı felsefemizi ve liderlik iddiamızı ortaya koydu. Sektöre, aralarında Forum Mersin, Forum İstanbul ve Bulvar Samsun’un da dahil olmak üzere, Türkiye ve Avrupa’nın en önemli, ödül kazanmış alışveriş merkezlerini kazandırdık.

Ayrıca yurt dışında, birçok ülkede Çin’de bulunan Starmall projesi gibi benzersiz iş ortaklıkları ile öncü girişimlerimiz oldu. Türkiye, Romanya ve Bulgaristan’daki IKEA franchise ortaklığı da Turkmall markasının dinamik ruhunu yansıtmaktadır.

2011’de World Finance tarafından Batı Avrupa’nın En İyi Perakende Geliştiricisi (Best Retail Developer of Western Europe 2011) seçildik.

Yatırım geliştirmedeki liderliğimiz ve servis kalitemizle öne çıkarak IAIR Awards 2011’de Perakende Geliştiricisi (Retail Developer) kategorisinde Gayrimenkul’de Mükemmellik (Excellence in Real Estate) Ödülü’ne layık görüldük.

Faaliyetlerimize Türkiye, Kazakistan, Tacikistan, Balkanlar, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Rusya ve Asya’da devam ediyoruz. 10’dan fazla ülkede, 30’dan fazla iş ortaklığının sorumluluğunun üstlenilmesi ve 3 milyar Dolarlık ödenmiş yatırım değeri, bizlere gelecek için heyecan ve ilham veriyor.

Turkmall olarak Ege Bölgesi'nde hizmete açacağımız ve İstanbul'un Anadolu yakasında halen faaliyet göstermekte olan AVM'lerimiz için "AVM MÜDÜRLERİ" arıyoruz. Başvurular kesinlikle gizli tutulacaktır.

Görev Tanımı

·         Ticari, idari, teknik ve finansal açılardan AVM yönetimi süreçlerine tümüyle hakim,

·         Yönetim ekibini oluşturup yönetebilecek,

·         Yönetiminden sorumlu olduğu AVM'yi marka haline getirme bilinciyle hareket edecek,

·         Şirket merkezi ile koordinasyon içerisinde yönetim fonsiyonunu yerine getirebilecek,

·         Yatırımcı ve kiracı ilişkileri yönetimini yapabilecek,

 

Aranan Nitelikler

·         Üniversite mezunu,

·         Alanında en az 5 yıllık bir tecrübeye sahip,

·         Etkin yazılı ve sözlü iletişim kurabilmek,

·         MS Ofis programlarını etkin kullanabilmek,

·         Sorumluluk ve inisiyatif sahibi, çözüm odaklı olabilmek,

·         Yoğun iş temposuna adapte olabilmek,

·         Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
5.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYAZAĞA KONGRE KÜLTÜR TURİZM SARAYI YÖNETİM VE TİCARET A.Ş.