Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sigorta Danışmanı

Edirne, Kırklareli
  • 23.01.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Tuzcular Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Tuzcular Sigorta Arac.Hizm. Ltd Şirketimizin Lüleburgaz ve Edirne lokasyonlarımızda görevlendirilmek üzere Sigorta Danışmanı ünvanı ile müşteri talep ve isteklerini yerine getirilebilecek, müşteri memnuniyeti sağlayabilecek, planlanan pazarlama aktivitelerini yerine getirerek firma dışında gerçekleştireceği ziyaretler sonucunda yapılacak olan sigorta poliçelerinin bedelini hesaplayarak teklif hazırlayabilen ve onaylanan teklifin üretimini yaparak poliçenin finansal kapanışlarını yapabilecek takım arkadaşIarı aramaktayız.

Aranan Nitelikler

Tercihen Sigorta sektöründe en az bir yıl deneyimli,
Ofis programları aktif olarak kullanabilen,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

İnsan ilişkileri kuvvetli, güleryüzlü, uyumlu, ikna kabiliyeti gelişmiş
Seyahat engeli olmayan,
Aktif araç kullanabilen,
Üniversite mezunu ve tercihen üniversitelerin Sigorta ve Bankacılık bölümlerinden mezun,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Kırklareli
Bugün
BAŞVUR
Kırklareli
Bugün
BAŞVUR
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Dün
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

Tuzcular Şirketler Grubu

  1960 yılında kerestecilik ve otomotiv sektöründe Tuzcu kardeşler olarak faaliyet faaliyet göstermekteyken, 14.03.1990  yılında Tuzcular Turizm Ticaret San.A.Ş. şirketi kurulmuş ve petrol ofisi bayiliği ile akaryakıt sektörüne ilk adım atılmıştır. 

  Akaryakıt sektörüne hızlı bir giriş yaptıktan sonra farklı ticari faaliyetler aramakta olan Tuzcular ailesi turizm sektörüne girmeyi kararlaştırmış ve 2 yıl süren yatırımlar sonrası 1993 yılında "Çorum Büyük Otel" ünvanı ile turizm sektöründe de boy göstermeye başlamıştır.

  Otelcilik sektörüne farklı bir hizmet anlayışı getiren Tuzcular ailesi, 2000 yılında Petrol Ofisi bayiliğine ek olarak başka bir akaryakıt devi olan Total Oil Türkiye A.Ş.'nin bayiliğini Çorum'a getirmiştir.

   1960 yıllardan bugünlere farklı iş kolları ile ticari hayatını devam ettiren Tuzcular Ailesi, günümüzde Petrol Ofisi Akaryakıt İstasyonu, Çorum Büyük Otel ve Total Oil Akaryakıt İstasyonu ile ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları