Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgisayar Mühendisliği Stajyeri( Görüntü İşleme )

İstanbul Avrupa Yakası
  • 26.04.2017
  • 100 - 200
Udentify Bilgisayar Mühendisliği Stajyeri( Görüntü İşleme ) İş İlanı

İş Tanımı

Udentify, yüz tanıma teknolojileri üzerine çalışan bir yapay zeka girişimidir. Yaş-Cinsiyet Tanılama, Yüz-Beden Takibi ve Yüz Tanıma gibi algoritmaların kümesinden oluşan bir iş zekası çözümü üretiyoruz. Sistem içeri giren müşteriyi takip ederek satın alma alışkanlıkları hakkında veri elde ediyor. Müşteriler ise elde edilen verileri ihtiyaç duyduğu şekilde işlenmiş halini yönetici panelinden takip edebiliyor. Kısaca Google Analytics for Offline üretiyoruz.

 Dinamik ve ileri teknolojilere çok meraklı bir ekibe sahibiz. Sürekli araştırıyor ve İlgili/ İlgisiz her insanı şaşırtan teknolojiler üretiyoruz. Ekip geleneğine uygun olacak şekilde, boş zamanlarında bile araştırmayı seven ekip arkadaşları arıyoruz. İşleri biraz zor olacak, gelişimi ve yaptığı işler ile bizim bile ağzımızı açık bırakmasını bekliyoruz.

 Bu yaz ise şirketimizin temelini oluşturan Görüntü İşleme Teknolojileri üzerine yoğun bir kamp programı hazırladık. Yaz boyunca 3 ayını bizimle geçirecek mühendis adaylarına haftada 12 saat Teorik eğitim verecek, sonrasında pratik bilgi için projeler teslim edeceğiz. Sıfır bilgi ile girdiğiniz programdan, 'Görüntü İşleme Benden Sorulur' diyerek çıkmanızı amaçlıyoruz. Geleceğini inşaa edecek bir yaz hedefleyen tüm Mühendis adaylarını bekliyoruz.

 Çalışma Saatleri; Haftalık görevi 1 günde bitirirseniz kalan zamanlarda size bira ısmarlarız. Giriş- Çıkış saatleri ile aramız iyi değil fakat görevlerin zamanında bitmesini çok önemsiyoruz. İşler en iyi şekilde bitsin, bizi görmeseniz dahi olur. Eğer Nişantaşı cool yer öğlen City's de yemeğe çıkmak istiyorum derseniz, 9.30-22.00 arası ofisteyiz. Eğlenerek çalışırız, kaçırmayın!

Aranan Nitelikler

- Phyton / C++ ile OpenCV üzerine çalışma ya da araştırma yapmış olmak

-Gömülü Sistem Yazılımları ve Linux İşletim Sistemine Aşina Olmak

-'Bir tek Google olsun, çözülmedik sorun bırakmam' diyebilmek


"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
Van
Dün
Mersin(İçel)
Dün
Balıkesir
Dün
LALEGÜL EĞİTİM VE SAĞLIK HİZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mersin(İçel)
Dün
EKOKİDS ANAOKULU BAHÇEŞEHİR ŞUBESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DAMLA İNSAN KAYNAKLARI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
BENZER TÜM İLANLAR