Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MUHASEBE YARDIMCISI

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.11.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

İş Tanımı ; 

Kablo imalatında faaliyet gösteren firmamızın muhasebe departmanında görev alabilecek muhasebe yardımcısı bay/bayan arkadaşlar ile çalışmak bizi mutlu edecektir. 

Şirket Tanımı ;

Ünal Kablo Istanbul Silivri’de 17.000 m² kapali alani ile Türkiye‘nin önde gelen kuruluslari arasinda yer almaktadir. Firmamiz elektrik enerjisinin aktarilmasi, kullanilmasi ve daha kolay sunumu amaciyla çözümler üretmektedir.

 
Ünal Kablo ürün gami içerisinde ; Enerji Kablolari, Sinyal ve Kontrol Kablolari, Yangina Dayanimli Kablolari, Enstrümantasyon Kablolari, Gemi & Yat Kablolari, Data Kablolari, Haberlesme Kablolari, Koaksiyel Kablolar, Özel kablolar, Fisli kablolar, Solar Kablolar,Silikon Kablolar ve Izolesiz Iletkenler yer almaktadir.Firmamiz, üretiminin yüzde 60’ini 5 farkli kitada 70 ülkeye ihraç ederek global bir rol üstlenmektedir.
 
Ünal Kablo, 180’in üzerindeki çalisani ile hizmet verdigi müsterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynagi sunmaktadir. Ünal Kablo, marka degerini sadece Türkiye sinirlari içinde degil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir. Firmamiz, uluslararasi kablo sektöründe lider firmalar arasinda olma vizyonunu ortaya koymaktadir.

 

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin İşletme, İktisat, Maliye vb. bölümlerinden mezun,
  • Muhasebe konusunda en az 5 yıl deneyimli,
  • Muhasebe ilkeleri ve ilgili mevzuat konusuna hakim,
  • Tek düzen hesap planına hakim,
  • KDV beyannamesi konusuna girecek tüm satış, alış ve gider faturaları ile diğer dokümanlara ait iş ve işlemlerin takibi
  • Vergi beyannameleri, SGK tahakkukları ve tüm mali işlerin muhasebe kayıtlarını oluşturlması 
  • ERP bilgisine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın, dikkatli ve motivasyonu yüksek,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, takipçi ve sonuç odaklı,
  • MS Office programlarına hakim,
  • Sorumluluk bilinci yüksek ve analitik düşünebilen
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Genel muhasebe İşlemleri ve dönem sonu işlemlerinin hazırlanmasını sağlamak,
  • Muhasebe işlemlerini muhasebe ilkeleri ve şirket prosedürlerine göre takip etmek,
  • Vergisel yükümlülüklerin doğru ve zamanında yerine getirilmesini sağlamak,
  • Ay sonlarında mizan alarak muhasebe hesaplarının kontrol edilmesi,
  • Tercihen Silivri'de ikamet eden 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene
Dün
İNKA TEKSTİL VE KONFEKSİYON SANAYİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
22.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
TEKÇELİK İÇ VE DIŞ TİC.İNŞAAT SAN. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Dün
COMET RENT A CAR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KEYNES MUHASEBE DENETİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
ARTI GRAVÜR A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Dün
Radisson Collection Hotel Vadistanbul
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ÜNAL KABLO

-Ünal Kablo Tekirdağ Çorlu'da toplam 40.000 m² üzerine kurulu 30.000 m² kapalı alanı ile Türkiye'nin öne gelen kuruluşları arasında yer almaktadır.Firmamız elektrik enerjisinin aktarılması,kullanılması ve daha kolay sunumu amacıyla çözümler üretmektedir.

-Ünal Kablo ürün gamı içerisinde; Enerji kabloları, Sinyal ve Kontrol Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar, Enstrümantasyon Kabloları, Gemi & Yat Kabloları, Data Kabloları, Haberleşme Kabloları, Koaksiyel Kablolar, Özel Kablolar, Fişli Kablolar, Solar Kablolar, Silikon Kablolar ve İzolesiz İletkenler yer almaktadır. Firmamız, üretiminin yüzde 60’ını 5 farklı kıtada 70’den fazla ülkeye ihraç ederek global bir rol üstlenmektedir.

-Yükselen küresel talep karşısında, gelişen teknolojiyi takip ederek, müşteri beklentilerinin üzerinde çözümler üretmektedir.Ar-Ge yatırımları ile gelişmekte olan uluslararası kablo pazarının en hızlı büyüyen üyelerinden biri haline gelmiştir.

-Uluslararası birçok kalite ve yönetim sistemi belgesine sahip olan firmamız, ürün kalitesini ve müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak, yüksek standartta hedefler koyan, kalıcı ve devamlılığı olan projeleri ile, ülkemizin en büyük ve en güvenilir kablo üreticilerinin içerisinde yer almaktadır.

-Ünal Kablo, 200’ün üzerindeki çalışanı ile hizmeti verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır. Ünal Kablo, marka değerini sadece Türkiye sınırları içinde değil, bölgesel ve küresel ölçekte de yükseltmeyi hedeflemektedir.Firmamız, uluslararası kablo sektöründe lider firmalar arasında olma vizyonunu ortaya koymaktadır.

-Ünal Kablo’nun ulaştığı başarının arkasında, müşteri odaklı ve verimliliği merkez alan bir yönetim yaklaşımı vardır.Bu yaklaşım, sadece maddi kazanımlarla değil, bütün toplumun yararlandığı ve yararlanacağı bir yapıda gelişmektedir.Firmamız, yine bu bilinç çerçevesinde özellikle çocuk gelişimi, eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına odaklanan çeşitli kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları