Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saha Mühendisi

Rusya
  • 24.10.2007
  • 200 - 500

Aranan Nitelikler

*İnşaat Mühendisligi veya Mimarlık Fakültelerinden mezun
*En az 5 yıllık iş deneyimi sahibi
*Kaba ve/veya ince işler konusunda deneyimli
*Sahanın koordinasyon ve iş takiplerini muntazam olarak yürütecek

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Urban İnşaat ve Sanayi Ticaret A.Ş


Urban İnşaat 28 Mart 1995 yılında İstanbul’da kuruldu. Kuruluşundan çok kısa bir süre içerisinde, özellikle Moskova’da başarıyla tamamlanan projelerle, toplam 400 milyon ABD Dolarına yaklaşan cirosuyla Urban, hem Türkiye’nin en büyük inşaat firmaları arasına girmiş hem de Rusya’da yaptığı inşaatlara Türkiye’den sağladığı mal ve hizmetlerle önemli bir ihracat potansiyeline ulaşmıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar, Moskova’da birçok prestijli inşaatları başarıyla tamamlayan Urban İnşaat, bugün Rusya’da faaliyet gösteren Türk firmaları arasında adından en çok söz ettiren inşaat şirketlerinden biri olmuştur. Özellikle yapılan işlerin yüksek kalitesi, Urban’ın inşaat sektöründe tercih edilen bir firma olmasını sağlamıştır. Rusya Federasyonu’nda, çoğu hastane inşaatı olmak üzere, birçok önemli proje gerçekleştirilmiştir. Bugüne kadar gerçekleştirilmiş hastane projelerinin toplam bedeli 300 Milyon ABD Dolarını aşmış, hastane yatak kapasitesi de 2000’e ulaşmıştır.

Urban, Rusya’dan sonra Türkiye başta olmak üzere Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Irak ve Orta Doğu ve balkan ülkelerinde de inşaat işleri yapmak üzere örgütlenmiş ve çalışmalarını sürdürmektedir.

Urban, proje aşamasından başlayarak, mimari ve inşaat işleri, mekanik ve elektrik montajı, ince işler, mobilya ve ekipman montajı dahil olmak üzere anahtar teslimi taahhüt işleri yapan bir inşaat firması olarak organize olmuştur. Firmanın faaliyet alanı, tüm teknik müşavirlik hizmetleri, proje geliştirme ve fizibilite çalışmaları, projelendirme ve imalat yönetimi, inşaat, işletme, bakım ve işveren personelinin eğitimini kapsar.

Yukarıda değinilen işlerden de anlaşılacağı gibi, hastane inşaatları konusunda uzman bir firma olan Urban İnşaat, aralarında okul, resmi ve özel yapıların bulunduğu bina inşaatları ve doğal gaz hatları da dahil olmak üzere, çeşitli altyapı projelerini de başarıyla tamamlamış, yakın gelecekte de yol ve köprü inşaatları, sanayi tesisleri ve enerji projeleri de gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları