Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

AMERİKA DA ÇALIŞACAK GARSONLAR ARANIYOR

ABD
  • 9.05.2014
  • 200 - 500

İş Tanımı

 WORLDWIDE CAREER CENTER olarak Starwoods Zincirinin en lüks otel konsepti olan ST Regis Otellerinin ( Istanbul Sisli 'de 01 Eylül 2014 de ST Regis Istanbul oteli açılacaktır ) Amerika'da 2 Farklı şehrinde yer alan ST Regis Deer Valley Park City Utah ve ST Regis Monarch Beach California Otelleri için F&B Departmanına 15 Assistant Waiter aranıyor.Kabul edilen adaylar 01 Aralık 2014 de ST Regis Deer Valley Park City Utah da işbaşı yapacak ve 6 ay bu otelde çalıştıktan sonra 6 ay da California da ST Regis Monarch Beach California da çalışacaklar böylece 12 aylık Programı tamamlamış olacaklardır.

 Böylece Route 66 Programı aracılıgı ile 2 Farklı otelde toplamda 12 ay Amerika da çalışma hakkı kazanacak ve her iki otelinde en yoğun sezonunda çalışacakları için daha fazla para kazanma şansı elde edeceklerdir.

Bu otellerimize çalışırken garsonla 4.75 USD saatlik ücret + tip ( bahşiş ) sisteminde çalışacak ve ayda ortalama 2000-3000 USD kazanacaklardır. Konaklama için adaylarımız işe yerleştikten sonr 01 Aralık 2014 de Amerika'da işe başlamadan önce Amerika'daki Konaklama Bulma acentamız Global Opportunity Housing Acentası tarafından adaylarımıza aylık ortalama 500 USD ödeyerek paylaşımlı olarak kalacakları eşyalı evler kiralanacaktır.
 

Aranan Nitelikler

Adaylarda Aranan Nitelikler Nelerdir? Kariyer Fuarına Kimler Katılabilir ?

1-) 21-35 yaş arası

2-) Turizm ve Otel İşletmeciliği Alanında Önlisans veya Lisans Mezunu artı en az 1 yıllık otelcilik sektöründe Garson veya restaurant komisi olarak iş veya staj tecrübesi bulunan

3-)En az Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu ve lise diplomasına ek olarak en az 5 yıllık otelcilik alanında Garson olarak iş veya staj tecrübesi sahip olan

4-) Mülakatları geçebilecek düzeyde akıcı İngilizce konuşabilen

Amerika’ya gidiş masrafları nelerdir?

Bu Mülakatta başarılı olan ve işe kabul edilen adaylar Amerika'ya gidiş için gerekli olan Program ücretini, uçak biletini, ABD Konsolosluğu vize başvuru ücretini kendileri ödeyecektir.Bu masraflar Amerika daki otel işvereni tarafından karşılanmayacaktır. Program ücreti 4950 USD'dır. Program ücreti dışındaki masraflar ise söyledir, yaklaşık 1000 USD tek yön uçak bileti, 160 USD ABD Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti ve 1000 USD ilk maaşı alana kadar gerekli olan cep harçlığı.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Ay
BENZER TÜM İLANLAR