Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Türkiye, ABD
  • 19.05.2015
  • 100 - 200

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Kentucky Lousville şehir merkezinde yer alan Marriott Louisville Downtown Oteli için Temmuz 2015 de J1 vizesi ile 12 aylık sözleşme ile Mutfak departmanında Maaşlı Kariyer Staj Programı kapsamında çalışacak 5 Genç aşçı arıyoruz.

5 Yıldızlı Marriott Louisville Downtown oteli hakkında detaylı bilgi için otelin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. http://www.marriottlouisville.com

İlana başvuran adaylardan uygun olanları seçilerek İngilizce CV leri ve mutfak el becerilerini gösteren video sunumlarını hazırlamaları talep edilecek ve CV ile video sunumlarını gönderen adaylar için en kısa zamanda önce Amerika’daki partner şirketimizin mülakat sorumlusu mülakat organize edilecektir. Bu ilk mülakatta başarılı olan adaylar için Marriott Louisville İnsan Kaynakları Müdürü ve Executive Chefi ile Skype programı aracılığı ile online web kameralı mülakat randevusu tarihi belirlenecektir.

Marriott Louisville Downtown müdürleri ile yapacağı Skype mülakatında başarılı olarak Kabul edilen mutfak adayları Saatlik 10 USD alarak haftada ortalama 40 saat çalışarak aylık ortalama 1600-1800 USD kazanacaktır.

Konaklama için ise kabul edilen personele Amerika'ya gitmeden önce otele yakın bölgede eşyalı ve paylaşımlı Apartman daireleri kiralanacaktır. Adaylar aylık ortalama 500 -600 USD konaklama gideri ödeyeceklerdir. Konaklama organizasyonu Amerika'daki Partner şirketimizin Konaklama Bulma yetkilisi tarafından organize edilecektir.

İşveren mülakatını geçip Otele kabul edildikten sonra Amerika'ya gidiş için gerekli olan DS2019 Formu, Insurance, SEVIS Belgelerinin evrak ucretleri ile ucak bilet masraflarini odeyebilecek maddi durumu olan. İş yerleştirmesi sonunda ödenmesi gereken Program Ücreti 3750 USD dışında, yaklaşık 1200 USD tek gidiş ucak bileti, 160 USD Vize Başvuru Ücreti masrafları, işe kabul eden aday tarafından ödenmektedir.

PROGRAM ÜCRETİNE DAHiL OLAN HİZMETLER

1-) 12 Aylık İş Yerleştirme Ücreti

2-) J1 vizesi başvurusu için gerekli olan DS2019 Formunun Ücreti

3-) 12 Aylık Acil Saglık Kaza ve Seyahat Sigortası Ücreti4-) Amerikan Güvenlik SistemineSEVISKayıt Ücreti

5-) ABD Konsolosluğu J1 Vize Başvurusu Danışmanlık Hizmet Ücreti

PROGRAM ÜCRETİNE DAHİL OLMAYAN DİĞER MASRAFLAR

1-) Yaklaşık 1200 USD Tek Gidiş Uçak Bilet Bedeli

2-) 160 USD ABD Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti

3-) Minimum 2000 USD Cep Harçlığ

 

Aranan Nitelikler

Basvuracak Adaylarda Aranilan Nitelikler

1-) 21-34 yas arasinda olmak

2-) En az Turizm Meslek Lisesi lisesi veya duz lise mezunu arti 5 yillik Mutfak tecrubesi olan

3-) Aşçılık veya Gastronomi Meslek Yuksek Okulu mezunu arti en az 1 yillik Otel Tecrubesi olan

4-)En az Temel veya Orta Seviye Ingilizce konusabilen

5-) Isveren mulakatini gecip Otele kabul edildikten sonra Amerika'ya gidis icin gerekli olan DS2019 Formu, Insurance, SEVIS Belgelerinin evrak ucretleri ile ucak bilet masraflarini odeyebilecek maddi durumu olan. İş yerleştirmesi sonunda ödenmesi gereken Program Ücreti 3750 USD dışında, yaklaşık 1200 USD tek gidiş ucak bileti, 160 USD Vize Başvuru Ücreti masrafları, işe kabul eden aday tarafından ödenmektedir. Program ücreti masraflarını Amerika'daki işveren karşılamamaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR