Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Türkiye, ABD
  • 15.06.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Virginia'da yer alan Hilton Mclean Tysons Corner oteli için J1 vizesi ile 12 aylık sözleşme ile maaşlı kariyer ve staj programı kapsamında 15 Agustos 2015 de Amerika da işbaşı yapmak üzere Demi Chef ve A La Carte Chef a pozisyonları için Genç Aşçılar aranıyor.

Otelin web sitesi : http://www3.hilton.com/en/hotels/virginia/hilton-mclean-tysons-corner-MCLMHHH/index.html

Başvuran adaylar arasında özellikleri uygun olan adaylar ile otelin Executive Chefi arasında Skype web cam mülakat organize edilecektir.

Mülakatı geçen adaylar otele kabul edilmiş olacaktır.

Program boyunca aşçılar 15 USD saatlik ücretten haftada 40 saat çalışarak aylık ortalama 2400 USD kazanacaklardırç

Konaklama için ise otele yakın paylaşımlı konaklama organize edilmesi icin iş yerleştirmesi sonrasında yönlendirme yapılacaktır aylık kişibaşı ortalama 600-800 USD civarı kirası olan konaklama organize edilmektedir.

Amerika'ya gidiş masrafları otele kabul edildikten sonra program katılımcısı tarafından ödenecektir.12 Aylık Program ücretinin 2500 USD i İş yerleştirmesi sonrasında Türkiye de aday tarafından ödenir.Program ücretinin kalan kısmı ise Amerika'da aylık 150 Euroluk 12 taksitle ödenerek tamamlanır. Program ücreti dışında yaklaşık 1200 USD uçak bileti, yaklaşık 2000 USD cep harçlığı ve 160 USD ABD Konsoloslugu vize başvuru ücreti masrafları bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

1-En az Aşçılık Meslek Lisesi veya Tercihen Aşçılık Meslek Yüksekokulu mezunu olmak

2- 21 ile 35 yaşları arasında olmak

3-Orta veya üzeri seviyede İngilizce konuşabilmek

4-En az 1 yıllık aşçılık iş veya staj tecübesi olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR