Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı

Türkiye, ABD
  • 2.11.2015
  • 20 - 50

İş Tanımı

WORLDWIDE CAREER CENTER olarak Amerika'daki Partner şirketimiz HRC INTERNATIONAL işbirliğinde 11 KASIM 2015 ÇARŞAMBA tarihinde ISTANBUL RITZ CARLTON OTEL de Kariyer Fuarı düzenliyoruz.

11 KASIM 2015 tarihinde Istanbul Ritz Carlton Otelde düzenlenecek Kariyer Fuarımıza katılan adayların HRC International Mülakat sorumlusu ile yüzyüze İngilizce mülakat yaparak İngilizce anlama ve konuşma seviyeleri belirleneceklerdir. 

Mülakat sırasında başarılı olan adaylara Amerika'daki 5 Yıldızlı seçkin otellerden  veya Fine Dining Restaurantlardan 12 aylık Maaşlı Kariyer ve Staj Programı kapsamında iş seçenekleri sunulacaktır. İş teklifini kabul eden adaylar Amerika'daki otel veya resraurant müdürleri ile Skype programı aracılığı ile web kamerası ile görüntülü görüşme yapacaklardır.İşveren mülakatında da başarılı olan adaylar programa kabul edilmiş olacaklardır. 

Amerika'daki Maaşlı Kariyer ve Staj Programı kapsamında adaylar haftada 32-40 saat arasında, saatlik 10-14 USD arasında saatlik ücret ile çalışarak aylık 1400 - 1800 USD arasında kazanacaklardır.

Konaklama için ise iş yerine yakın eşyalı studio daire veya oda kiralanacaktır ve adaylar aylık 400 - 700 USD arası kişibaşı konaklama masrafı ödeyecekledir.

Programa katılım ücreti, iş yerleştirmesi sonrasında Türkiye de 2500 USD artı Amerikada çalışırken aylık 150 Euro X 13 Taksit şeklinde işveren mülakatında başarılı olduktan sonra aday tarafından ödenecektir.

 

Aranan Nitelikler

1-) Aşçılık alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) En az Orta Seviye İngilizce konuşabilmek

3-) 21-35 yaşları arasında olmak

4-) En az 1 yıllık aşçılık iş tecrübesine sahip olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR