Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Resepsiyonist

Türkiye, ABD
  • 28.10.2015
  • 1000+

İş Tanımı

Worldwide Career Center olarak Amerika Phoenix Arizona da yer alan JW Marriott Desert Ridge Resort and SPA için 01 Nisan 2016 da J1 vizesi ile işbaşı yapıp 15 Şubat 2017 ye kadar Amerikada Maaşlı Kariyer Staj Programı kapsamında Önbüro departmanında Resepsiyonist olarak çalışmak üzere Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu 21-35 yaş arası Resepsiyonistler arıyoruz.

Otelin web sitesi www.jwdesertridgeresort.com 

Başvuran adaylar ile Amerikadaki otelin departman müdürü arasında Skype web cam mülakat organize edilecektir.Skype web cam mülakatta başarılı olan adaylar saatlik 12 USD lık ücret ile haftada minimum 32 ortalama 40 saat çalışacaklardır.Konaklama için otele yakın Apartman dairesi kiralanacaktır. Aylık kişibaşı 500 USD civarı kira ödeyecektir program katılımcıları.

Mülakatı geçip programa kabul edilen adaylar programa katılım için iş yerleştirmesi sonrasında işe kesin kabul edildiklerinde 4250 USD Program ücreti ödeyeceklerdir

Program ücreti dışındaki diğer masraflar yaklaşık 1200 USD uçak bileti, yaklaşık 2000 USD cep harçlığı ve 160 USD ABD Konsolosluğu vize başvuru ücretidir.

Aranan Nitelikler

1-) Turizm ve Otel İşletmeciliği alanında Önlisans veya Lisans Mezunu olmak

2-) 21-35 yaşları arasında olmak

3-) Orta Üstü seviye İngilizce anlayıp konuşabilmek

4) En az 1 yıllık Türkiyedeki 5 Yıldızlı otellerde Resepsiyonist olarak iş veya staj tecrübesine sahip olmak

5-) Amerika ya gidiş için gerekli giderleri ödeyebilecek durumda olmak

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
DOUBLETREE BY HILTON KUŞADASI
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR