Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Muhasebe Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.07.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yardımcılar Otomotiv, 1976 yılında kurulmuş oto servisleri ve araç muayene istasyonu ekipmanlarının satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış, iş kolunun lider firmasıdır.

Türkiye'de ve Türki Cumhuriyetlerdeki OTO SERVİSLERİ için gerekli tüm ekipmanların satışı, satış öncesi teknik ve mühendislik hizmetleri, projelendirme, ürün sistem montajları, kullanıcı eğitimleri, tamir-bakım ve ölçüm doğrulama işlemleri ile Distribütörü olduğumuz MAHA marka ürünlerin kullanıldığı Araç Muayene İstasyonları ekipmanlarının montajı ve tamiri, firmanın iş sahasındadır.

Firma'da Satış Sonrası Hizmetler Birimi'nde görevlendirilmek üzere özellikle  ÖN MUHASEBE elemanlarına ihtiyaç bulunmaktadır.

 

 

Aranan Nitelikler

Askerlik Görevini Tamamlamış,

En Az Lisesi Mezunu,

Sürücü Belgesi Sahibi,

Mikro Muhasebe Programı Kullanım Konusunda Deneyimli,  

Tek Düzen Hesap Planı İşleyiş Bilgi Sahibi,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
PULLMAN ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER/ MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SEÇKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
MERMERSA MADENCİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
ATEŞOĞLU SÜT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Ay
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası
19.03.2024
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası
18.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
15.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Yardımcılar Otomotiv


      Yardımcılar Otomotiv, 1976 yılında kurulmuş oto servisleri ve araç muayene istasyonu ekipmanlarının  satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış, iş kolunun lider firmasıdır.

        Firmamız sektöründe OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi  ISO 9001:2008 kalite yönetimi belgelerinin tamamına sahip ilk firmadır.

Distribütörlüğünü veya temsilciliğini yaptığımız üreticiler, dünyada kendi konusunda yenilikçi yaklaşımını lider konumuyla geleceğe taşımaktadır.

        Hizmetlerimiz arasında, Türkiye'de ve Türki Cumhuriyetlerdeki OTO SERVİSLERİ için gerekli tüm ekipmanların satışı, satış öncesi teknik ve mühendislik hizmetleri, projelendirme, ürün sistem montajları, kullanıcı eğitimleri, tamir-bakım ve ölçüm doğrulama işlemleri ana iş kolumuzdur. Distribütörü olduğumuz MAHA marka ürünlerin kullanıldığı Araç Muayene İstasyonları ekipmanlarının montajı, tamiri, bakımı ve kalibrasyonu bulunmaktadır.

        Firmamız, satış sonrası hizmetler konusunda TSE Hizmet Yeri Yeterlilik ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri yeterlilik Belgelerine sahip olup, sattığı ürünlere Sanayi ve Ticaret Bakanlığı' ndan onaylı garanti belgesi verilebilmektedir.

        İstanbul merkezimizde kurduğumuz eğitim atölyesinde, yurt içi ve yurt dışı kullanıcılara değişik kapsam ve seviyelerde eğitim verilmektedir.

        Firmamız İstanbul merkez olmak üzere faaliyette bulunan Ankara şubesinin yanı sıra İzmir, Adana, Elazığ, Antalya ve Bakü şubelerini açarak servis ve hizmet ağlarını genişletmiştir. Sabit araç muayene istasyonları ekipmanlarının  arıza bakım ve kalibrasyonlarını  işlemlerden elde edilen   tüm yurt çapındaki satış sonrası hizmetler tecrübelerini; araç  servisleri ve lastik servislerine taşıyarak ürün gamını  genişletip tüm ülke sınırlarına taşımaktadır.

     

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları