Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İç Denetim Sorumlusu

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Elazığ, Kocaeli, Bursa İnegöl, Kocaeli Gebze
  • 1.08.2012
  • 1000+

İş Tanımı

Yıldırım Holding bünyesinde görevlendirilmek üzere;
Sorumluluk bilinci yüksek, iletişimi güçlü,takım çalışmasına yatkın İç Denetim Uzmanı adayları aramaktayız.Departman ofisi Gebze/Dilovasında olup,Gemlik,Gebze,Kocaeli,Elazığ,İstanbul..lokasyonlarında denetim faaliyetleri gerçekleştirilecektir.Aranan niteliklere uygun olmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Aranan Nitelikler

•Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
•Şirketlerin iç denetim departmanlarında veya bağımsız denetim şirketlerinde en az 2 yıl süre ile görev almış,
•İç kontrol ve Muhasebe konularına hakim,
•Tercihen İngilizce bilen,
•Temel finansal ve operasyonel göstergeleri algılayıp yorumlayabilecek,
•Detaylara önem veren ve sonuç odaklı çalışabilen,
•Mesleki bilgisi ile objektif değerlendirme yapabilen,
•Yurtiçi ve Yurtdışı seyahat engeli olmayan,
•İstanbul Anadolu Yakası / Gebze-Kocaeli çevresinde ikamet eden,
•Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış takım arkadaşı aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AVRUPA MÜMESSİLLİK VE DIŞ TİCARET
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ASMAR HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
ANAHTAR ANTREPO TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Kocaeli
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YILDIRIM HOLDİNG

Bugün ikinci kuşağın yönetiminde olan grubumuzun temeli Garip YILDIRIM’ın 1963 yılında Garip Yıldırım ve Oğulları adı ile kurduğu küçük ticarethanede atılmıştır. Samsun ili ve bölgesinin inşaat malzemeleri ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerine başlayan şirketin başına 1980’de Ali Rıza YILDIRIM geçmiştir. Büyüme kararı aldıktan sonra ilk iş olarak Türkiye Demir Çelik İşletmeleri’nden (TDÇİ) aldığı inşaat demirini ve Ladik Çimento’dan aldığı çimentoyu yeni pazarlara yönelten Ali Rıza YILDIRIM zaman içerisinde satış ağını genişletmiştir. 80’lerin sonlarına doğru Türkiye Kömür İşletmeleri’nin bölge depolarının kapatılması ile kömür ticaretine atılmıştır. Yüksel Yıldırım ve Mehmet YILDIRIM’ın da ekibe katılması ile güçlenen YILDIRIM Şirketler Grubu piyasa koşullarına göre girişimlerine devam etmiştir.

1989 yılına gelindiğinde ise YILDIRIM Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. ile dış ticaret alanında yapılan atılımlar genişletilmiş; kömür, kok, antrasit, çeşitli demir ve demir dışı metal ithalatı ve transit ticareti, gübre yurtdışı pazarlaması, kömür ihracatı, kimyasal tanker üretimi ve satışı üzerinde yoğunlaşılmıştır.

1994 yılında YILYAK Yakıt Pazarlama Ticaret A.Ş. kurulmuş, kömür ve maden ithalatı, satışı ve ihracatı hızlandırılmıştır.

2000 yılında gemi kiralama, brokerlık, gemi işletmeciliği, armatörlük, gemi alımı satımı, gemi inşaası ve acentecilik alanlarında faaliyet gösteren YILMAR Denizcilik Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti.’nin kurulması ile birlikte YILDIRIM GRUP denizcilik sektörüne adımını atmıştır. Kargo gemileri ve kimyasal tanklara sahip olan şirketin kuruluşundan bu yana yıllık taşıma kapasitesi beş milyon tonun üzerindedir.

2003 yılında YILFERT Gübre ve Kimya San. ve Tic. A.Ş. kurulmuş, yaygın bayii teşkilatı ile yurtiçi gübre pazarlaması ve satışı gerçekleştirilmiştir. Günümüzde Gemlik Gübre Sanayi A.Ş.’nin ticaret faaliyetlerini de yürütmektedir.

2003 yılında Türkiye Özelleştirme İdaresi’nden alınan Eti Krom A.Ş. ve Gemlik Gübre Sanayi A.Ş.’nin grup bünyesine katılmasıyla YILDIRIM Şirketler Grubu faaliyetleri daha da çeşitlilik göstermiş, grubun büyümesi de hızlanmıştır. An itibariyle Eti Krom A.Ş. dünyada krom ve ferrokromun piyasa yapıcıları arasında iken, Gemlik Gübre Sanayi A.Ş. ise Türkiye’nin bir numaralı gübre üreticisi konumundadır.

İzmit Körfezi’nde yer alan Sedefport ve Alemdarport’un, sırasıyla 2004 ve 2005’te alınması ve birleştirilmesiyle meydana gelen YILPORT Konteyner Terminali ve Liman İşletmeleri A.Ş. 2005’te kurulmuştur. YILPORT’un hedefi 2 milyon TEU’luk konteyner elleçlemesi kapasitesine ulaşarak Türkiye’nin en büyük konteyner terminali haline gelmektir. YILPORT’ta konteyner elleçleme, genel ve sıvı kargo elleçleme ile antrepo, lojistik ve bilgi işlem hizmetleri sunulmaktadır.

2006 yılında grubumuzun faaliyetlerini sevk ve idare etmek, finansal danışmanlığını yapmak üzere YILDIRIM Holding kurulmuştur.

2007 yılında ise Marmara Tersanesi denizcilik alanındaki yatırım planları sonucu holding bünyesine katılmıştır.

YILDIRIM Şirketler Grubu’na bağlı YILDIRIM Holding A.Ş. 2006 yılından günümüze enerji, kimya sanayi, metal ve denizcilik piyasalarında faaliyet gösteren yurtiçi ve yurtdışında kurulu şirketleri, yurtçapında dağılmış geniş tabanlı satış organizasyonu ile toptan ve perakende ticarette yarım asırın verdiği bilgi, deneyim, çağdaş, dürüst vizyonu ve güçlü idari-mali yapısı ile ulusal ve uluslararası piyasalarda saygın bir yere sahiptir.
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları