Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ekip Elemanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 19.09.2014
  • 20 - 50

İş Tanımı

 

Moğol Barbekü Tuck-in bir “ZAS Gıda” Kuruluşudur.
Firmamız 22 yıldır yemek sektöründe hizmet vermekte olup Moğol Barbekü Tuck-in ile unvandeğişikliğine gitmiş ve ZAS Gıda ünvanı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Gerek Osmanlılardan günümüze uzanan Türk Mutfağımızın lezzetlerini gerekse modernleşen toplumumuzun yeme alışkanlıklarına uygun Dünya mutfağını siz mihmanları ile özenle,  titizlikle, kaliteli bir şekilde buluşturmuştur ve buluşturmaya devam etmektedir.

ZAS Gıda bir aile şirketi olmak ile beraber çalışanları, mutfakları ve siz müşterilerimize sağladığı aile ortamı sayesinde kendinizi evinizin mutfağında pişen bir yemeği, salonunuzun en rahat köşesinde yeme hissini ve hazzını yaşamaktadır. Moğol Barbekü Tuck-in ise halkımızın ateşe olan tutkusu ile sağlıklı yaşamın temeli olan sebzeleri kendi zevkinize, damak tadınıza ve o gün ki yemek istediğiniz et türüne göre lezzeti kendiniz hazırladıktan sonra sizin için pişirmeyi misyon edinmiştir.

Amacımız: Moğolların avladığı hayvanları av partisi adı altında kalkanlarını yanan ateşe oturtarak kılıçları ile pişirdikleri geleneksel mutfaklarını siz mihmanlarımıza en keyifli şekilde yaşam
aktır.

Aranan Nitelikler

Konseptimize ilgi duyan, kendini gıda sektöründe geliştirmek ve yetiştirmek isteyen pişirici ve satış yapabilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Dün
GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Bahçeşehir Koleji Dr.Burhan KARA Kampüsü
Ankara - Etimesgut
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Zas Gıda Tur. İnş. Tic. Ltd. Şti.

Firmamız 1994 yılında yemek sektöründe hizmet vermeye
başlamış olup, 2014 yılında ünvan değişikliğine giderek
ZAS Gıda Turz. Inş. San. Tic. Ltd. Şti. Ismini almıştır.

Gerek Osmanlılardan günümüze uzanan Türk Mutfağımızın lezzetlerini gerekse modernleşen toplumumuzun yeme alışkanlıklarına uygun Dünya mutfağını siz mihmanları ile özenle, titizlikle, kaliteli bir şekilde buluşturmuştur ve
buluşturmaya devam etmektedir.
Ayze Gıda bir aile şirketi olmak ile beraber çalışanları, mutfakları ve siz müşterilerimize sağladığı aile ortamı sayesinde kendinizi evinizin mutfağında pişen bir yemeği, salonunuzun en rahat köşesinde yeme hissini ve hazzını
yaşatmaktadır. Moğol Barbekü Tuck-in ise halkımızın ateşe olan tutkusu ile sağlıklı yaşamın temeli olan sebzeleri kendi zevkinize, damak tadınıza ve o gün ki yemek istediğiniz et türüne göre lezzeti kendiniz hazırladıktan sonra sizin için pişirmeyi misyon edinmiştir.
Amacımız; Moğolların avladığı hayvanları av partisi adı altında kalkanlarını yanan ateşe oturtarak kılıçları ile pişirdikleri geleneksel mutfaklarını siz mihmanlarımıza en keyifli şekilde yaşatmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları