Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

10 Parmak Klavye Bilen Müşteri Temsilcisi ( Dönemsel )

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.11.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz Bilişim sektöründe faliyet gösteren kurumsal müşterimiz için proje bazlı (dönemsel) çalışacak On parkmak klavye bilgisine hakim takım arkadaşları aramaktayız. 

Ses kayıtlarını dinleyerek yazılı metne çevirecek, Klavye hakimiyeti olan On parmak klavye bilgisine hakim, dönemsel bir projede yer almak isterim diyen takım arkadaşlarını aramızda görmek isteriz.

Aranan Nitelikler

On Parkmak Klavye hakimiyeti,MS Office ve genel bilgisayar kullanımına hakim,Takım çalışmasını seven,Diksiyonu düzgün,İletişim yeteneği güçlü...


Özel İstihdam bürosu olarak 13.06.2019-12.06.2022 Tarihleri arasında faaliyette bulunmak üzere, Türkiye İş Kurumu tarafından 13.06.2019 tarih ve 2174741 sayılı karar uyarınca bu belge verilmiştir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
ÖZEL BEYLİKDÜZÜ CEBİRSEL EĞİTİM VE RASYONEL NİTELİK (CERN) KOLEJİ ANADOLU LİSESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
ÖZEL ZİNCİRLİKUYU CEBİRSEL EĞİTİM VE RASYONEL NİTELİK (CERN) KOLEJİ ANADOLU LİSESİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

3 İZ İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK

3iz Danışmanlık İnsan Kaynakları, seçme ve yerleştirme danışmanlığı alanındaki tecrübesi ile farklı sektörlerdeki müşterilerinin farklı kademelerdeki personel ihtiyacını karşılamak için kurulmuş, İşkur'un 870 nolu izin belgesi ile faaliyet gösteren bir özel istihdam bürosudur.

3iz, firmaların en önemli ve en değerli yatırımı olan insan kaynakları konusunda sektör ve şirket ayırımı yapmaksızın müşterilerine doğru işe doğru eleman hizmetini sunmayı kendine temel ilke edinmiştir.

Bize göre işe alım danışmanlığı, projenin başladığı an firmanın kimliğine bürünmek ve firma gözüyle işe alımı yönetmektir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları