Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MUHASEBE ELEMANI / BAKÜ - AZERBAYCAN

Azerbaycan
  • 17.07.2011
  • 100 - 200

İş Tanımı

ŞİRKETİMİZİN AZERBAYCAN-BAKÜ ŞUBESİNDE GÖREV YAPACAK MUHASEBE ELEMANI ALINACAKTIR.

Aranan Nitelikler

• ÜNİVERSİTE VEYA MESLEK YÜKSEK OKULU MEZUNU,
• İNŞAAT MUHASEBESİ UYGULAMALARINA VAKIF,
• YURTDIŞINDA ÇALIŞMA TECRÜBESİNE SAHİP VE EN AZ 5 YILLIK MESLEKİ DENEYİMİ OLAN,
• AZERBAYCAN’DA İKAMET EDEBİLECEK,
• SÜRÜCÜ EHLİYETİ OLAN VE AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN,
• 35 YAŞINI GEÇMEMİŞ,

BU İLAN 13.07.2007 TARİH 227852 SAYILI ŞİŞLİ İŞKUR İZNİYLE VERİLMİŞTİR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AE ARMA-ELEKTROPANÇ ELEKTROMEKANİK SANAYİ MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş.

 

Türkiye’nin iki güçlü ve tanınmış firması Arma Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Elektropanç Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 2001 yılının Ekim ayında yetenek ve güçlerini birleştirerek AE Arma-Elektropanç Elektromekanik Sanayi Mühendislik Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’yi kurmuşlardır.


Her iki grubun yıllar içinde kazanmış olduğu deneyimler, AE Arma-Elektropanç A.Ş.’nin hem yurt içinde, hem de uluslar arası pazarda taahhüt edeceği işlerde, en son teknolojilerin ve en hassas elektrik, mekanik ve genel mühendislik çözümlerinin bulunmasına olanak sağlamaktadır.

Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarında birçok işe imzasını atan AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş., elektrik ve elektronik mühendisliğinin yanı sıra mekanik mühendisliği hizmetlerini de veren bir "Teknik Müteahhit" olarak, iş hayatında "sınırsız hizmet ve müşteri memnuniyeti" prensibinden hareketle, büyüklüğü ve güvenirliliği ülkemizin sınırlarını aşan bir dünya firması olma hedefinde hızla ilerlemektedir.

 

MİSYONUMUZ


AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş., sürekli gelişim gösteren dünyamızdaki teknik yenilikleri, en ekonomik ve uygulanabilir şekilde, üreticiden bağımsız çözümlerle, müşterilerinin güvenilir, güçlü teknik partneri ve çözüm ortağı olarak sunmayı amaç edinmiştir.


VİZYONUMUZ


AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş.; üç kıtada MEP işi yapan bir teknik müteahhit olarak, kazandığı büyük tecrübe ve başarılar ile firma ortaklarının daha önceki yıllarda yapmış oldukları “anahtar teslimi” projelerdeki tecrübe ve başarılarını birleştirerek, sadece “Teknik Müteahhitlik” alanında değil özellikle; Turizm, sağlık ve yenilenebilir enerji sektörlerinde, bizzat kendi gücü ile veya sinerji oluşturabileceğine inandığı yerli ve yabancı partnerlerle anahtar teslim projelere girmeyi amaçlamaktadır.

 

YAPTIKLARIMIZ


AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş.’nin kurucu ortak firmaları; çoğunluğu iş merkezi, otel, hastane ve sanayi tesisleri gibi 6.950.000 m² 'den fazla fonksiyonel yapılarda; elektrik, elektronik ve mekanik tesisatların müteahhitliğini büyük bir başarı ile gerçekleştirmişlerdir.
Yaklaşık 80.000 m² 'lik değişik fonksiyonlardaki yapılarda ise; elektrik, mekanik ve genel müteahhitlik hizmetleri verilmiştir.

AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş. kurulduğu tarihten bu yana, üç kıtada ( Avrupa, Asya ve Afrika ) 5.250.000 m² 'den fazla kapalı alana sahip yapılarda; elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisatların müteahhitliğini büyük bir başarı ile gerçekleştirmiştir.

AE ARMA-ELEKTROPANÇ A.Ş. 2010 yılı sonu itibariyle, halen değişik fonksiyonlardaki toplam kapalı alanı 2.000.000 m² 'den fazla olan yapılarda; elektrik, elektronik ve mekanik (MEP) tesisatların taahhütlerine devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları